Някой работил ли е с IЕSВOX  -  http://www.x10ltd.com/ies.php
Въпросат ми е : може ли да се ползва , ако електромера е електронен и отчитането става с компютър ???

Благодаря Ви

Въпросат ми е : може ли да се ползва , ако електромера е електронен и отчитането става с компютър ???
Благодаря Ви

тук става  въпрос за подобряване на косинуса но във всички изброени уреди  има вече взети мерки и такива устроиства не са нужни!  Според мен лично трябва да се търси съдебна отговорност срещу производителя.
  тук става  въпрос за подобряване на косинуса но във всички изброени уреди  има вече взети мерки и такива устроиства не са нужни!  Според мен лично трябва да се търси съдебна отговорност срещу производителя. и като ги попитам дали работи устроиството от този тип
  и като ги попитам дали работи устроиството от този тип   и как работи  не ми дават интелигентен отговор. А какво остава за  хората които нямат понятие от материята и си копуват поредния кит  с кондензатори.
 и как работи  не ми дават интелигентен отговор. А какво остава за  хората които нямат понятие от материята и си копуват поредния кит  с кондензатори. Щом като имате електронен електромер....задайте си въпроса към инкасатора,който я отчита.
 Щом като имате електронен електромер....задайте си въпроса към инкасатора,който я отчита. И не забравяй да пишеш резултатаааааа.
И не забравяй да пишеш резултатаааааа.