• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
yoneta - специалист
Моля спешно за съвет относно избор на телевизор.става дума за последните модели в Техномаркет.Бях ориентирана към LG, но управителя ме посъветва да взема Samsung/към който имам някакво предубеждение/ и изпаднах в дилема.Дайте мнения.Благодаря!
force10 - напреднал
Да не те отчайвам, ама, нито един от двата. Относно, консултантите на Техномаркет, за тях, най-добрите телевизори са Самсунг и гледат да ги пробутват на всеки. Вземи си Sharp, Panasonic, Pioneer.
todortv - майстор
АЗ бих заложил на LG.
torbalan - Дървен философ
сакън
панасоник недей...
в техномаркет пробутват основно самсунг и панасоник, защото са вносители на тези марки...

дали ще е самсун, панасоник, ЛГ или другите нонейм марки няма никаква разлика - въпроса е кое те кефи най-много на външен вид...

загледай шарп, пионер, сони...
dundurma - специалист
ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ качествена телевизия-като сигнал.

аз купувам самсунг,но ако имах лев-СОНИ
todortv - майстор
Не плащайте за емблеми.
jameson_2001 - специалист
Аз пък съм много доволен от PHILIPS . :)
petkomz - специалист
dundurma
МнениеПуснато на: Сря Дек 30, 2009 9:09 pm Заглавие:
ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ качествена телевизия-като сигнал.

аз купувам самсунг,но ако имах лев-СОНИ

Имаме,имаме-попитай в Булсатком, имат няколко канала с HD качество : Film +, Discovery, National Geographic, EuroSport, една музикална и др. които не си ги спомням.Приемат се със специален HD приемник предоставен от оператора.
По темата:гледай телевизора да подържа FullHD, другото е късмет, а лично мое мнение между двете марки - Самсунг.
yoneta - специалист
благодаря на всички, няма лв за сони , така че трябва да избирам между двата ако е от техномаркет. може би наистина трябва да погледна и филипс.Todortv какво искаш да кажеш?
  • 1
  • 2

Тема "samsung или LG" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: