привет,колеги,имам малко  странен  проблем  с  един  тв  ии  се  сетих  да  се  допитам  до  вас.Значи  телевизора е  стар,марка Електрон( тия  дето нямата  носене  ) та  проблема  ми  се  появи  зимата,при  студено  помещение без  да  е палено да  се  стопли,като  пусна  тв-то и  започва  ужасяващо  трепкане  на  картината,рекох  си:чакай  да  поработи малко,но не  промяна така  и  нямаше....... Ядосах  се  и  викам  ще  го  отворя да  видя  за  какво  става на  въпрос,но  сещате  се,както казах студено  помещение,как  да работя и  запалих  камината,и  след  няма  и  5  мин след като  почна  да се  затопля-чудо,трепкането намаля и  след  10  мин спря. Това  е  въпроса  ми към  вас,какво  и  кое  може  да се влияе  от стайната   температура, онзи  ден  го  пуснах,нали се  стопли  вече,сега  и  помен  няма  от  проблема...... Занимавам се  с него,защото  кинескопа е  запазен и  има  хубава  картина .Имам  съмнения за  заминал  кондензатор или някоя  спойка  която не прави  добър  контакт,но  искам  да  чуя  и   други мнения.Благодаря  предварително
 ) та  проблема  ми  се  появи  зимата,при  студено  помещение без  да  е палено да  се  стопли,като  пусна  тв-то и  започва  ужасяващо  трепкане  на  картината,рекох  си:чакай  да  поработи малко,но не  промяна така  и  нямаше....... Ядосах  се  и  викам  ще  го  отворя да  видя  за  какво  става на  въпрос,но  сещате  се,както казах студено  помещение,как  да работя и  запалих  камината,и  след  няма  и  5  мин след като  почна  да се  затопля-чудо,трепкането намаля и  след  10  мин спря. Това  е  въпроса  ми към  вас,какво  и  кое  може  да се влияе  от стайната   температура, онзи  ден  го  пуснах,нали се  стопли  вече,сега  и  помен  няма  от  проблема...... Занимавам се  с него,защото  кинескопа е  запазен и  има  хубава  картина .Имам  съмнения за  заминал  кондензатор или някоя  спойка  която не прави  добър  контакт,но  искам  да  чуя  и   други мнения.Благодаря  предварително  

P.S това е точния модел тв линк: http://www.bitak.net/uf/obiavi/389697-o ... %202-2.JPG

) та  проблема  ми  се  появи  зимата,при  студено  помещение без  да  е палено да  се  стопли,като  пусна  тв-то и  започва  ужасяващо  трепкане  на  картината,рекох  си:чакай  да  поработи малко,но не  промяна така  и  нямаше....... Ядосах  се  и  викам  ще  го  отворя да  видя  за  какво  става на  въпрос,но  сещате  се,както казах студено  помещение,как  да работя и  запалих  камината,и  след  няма  и  5  мин след като  почна  да се  затопля-чудо,трепкането намаля и  след  10  мин спря. Това  е  въпроса  ми към  вас,какво  и  кое  може  да се влияе  от стайната   температура, онзи  ден  го  пуснах,нали се  стопли  вече,сега  и  помен  няма  от  проблема...... Занимавам се  с него,защото  кинескопа е  запазен и  има  хубава  картина .Имам  съмнения за  заминал  кондензатор или някоя  спойка  която не прави  добър  контакт,но  искам  да  чуя  и   други мнения.Благодаря  предварително
 P.S това е точния модел тв линк: http://www.bitak.net/uf/obiavi/389697-o ... %202-2.JPG