Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Тонколоните са без собствено захранване, а кабела с който влизат към уредбата са прости жици, които се прищипват. Въпроса ми е има ли начин да ги свържа с домашния компютър, без да се налага да “бетонирам“ връзката т.е да мога пак да си връщам тонколоната към уредбата.
Благодаря!
stefan_gb - специалист
Самите тонколони неможеш да ги включваш дирекно към ПЦ-то , уредбата с тонколоните да.
С 2 леви - специалист
Зависи от компютъра! Аз моите директно съм ги закачил за изхода за слушалки и си е съвсем задоволителна силата и за музика и за другите приложения.
Какво е дъното?
moimoimoi - майстор
от компютъра,извода за слушалките който е/зеления/ се свързва кабел до уредбата,там са чинчове обикновенно
А да уредбата с компютъра ясно ама ми е много трудно цялата уредба да пренасям, затова питах. Ясно няма да стане само тонколоната щом е без собствено захранване. А дъното ми е Asrock Upgrade K8 NF3, ако има някакво значение.
stefan_gb - специалист
С 2 леви написа:
Зависи от компютъра! Аз моите директно съм ги закачил за изхода за слушалки и си е съвсем задоволителна силата и за музика и за другите приложения.
Какво е дъното?

Имали дъно с по голям output voltage: 0.775 mV :? или си вързал нещо доста високоомно което едва ли вади накаква мощност ......
Justy - майстор
stefan_gb написа:
С 2 леви написа:
Какво е дъното?

Имали дъно с по голям output voltage: 0.775 mV :? или си вързал нещо доста високоомно което едва ли вади накаква мощност ......
Интегрираните звукови платки нямат крайни стъпала - ясно защо :? Дискретните звукови платки обикновено имат, но стандартния 0.775 изход е задължителен.
С 2 леви - специалист
Дъното ми е Asus m2n-mx, закачил съм му две 5-ватови тонколони по 8 ома, от стар касетофон са. Няма усилвател, само говорители са и си свирят доволно.

Тема "Как да свържа тонколони към компютър?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: