• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petkov_75 - специалист
Здравейте!Някой може ли да ми каже това за какво се използва,че аз не съм в час с тези неща? :? Предварително благодаря!

Прикачен файл

P1040757.JPG
P1040757.JPG (158.32 KиБ) Видяна 3625 пъти
fikata - майстор
Изглежда на гъвкаво медно въже.Ако е така ти му намери приложение..
:)
Джонтова връзка за трамвайни релси,маса за електрожен, изобщо за гъвкава токопроводяща връзка.Можеш да го разплетеш и да си има
ш жички за бушоните.
/отговорът е според въпроса/ :)
petkov_75 - специалист
Благодаря за бързия отговор!Това за електрожена се сетих,но ме интересуваше как се нарича!
lubomirlz - специалист
Фика добре му отговори ама баш пък от електротехник не очаквах такъв съвет :) Ползвай я за каквото си поискаш, но изгори ли ти бушона иди си купи нов 50 стотинки е, не си прави екперименти и български работи :)
fikata - майстор
lubomirlz написа:
Фика добре му отговори ама баш пък от електротехник не очаквах такъв съвет :) Ползвай я за каквото си поискаш, но изгори ли ти бушона иди си купи нов 50 стотинки е, не си прави екперименти и български работи :)
Винаги съм твърдял,че електротехниците имат чувство за хумор...
Ама си прав,въпреки,че казвам,че може да се разплете а не да се ползва цялото за бушон...
Дали някой наистина ще го приеме като съвет /за жичките/ :? :lol:
Последна промяна от fikata на нед юни 27, 2010 9:23 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
След като последния път при късо падна чак бушона на електромера на тъща ми, видях по една огромна тел във вътрешните на апартамента. Тя си твърдеше че бушоните са калпави/лесно и горели и и казали да ги подсили :)
Това твърдение не съм го чувал само от нея :)
mirk - майстор
Пак е тел и може да се стопи, виждал ли си болт М8 завит вместо патрон :-D
petromaniq - специалист
И болта може да се стопи - стига да има ток :lol:
lubomirlz - специалист
Милене опа Мирк (що ли ми се струва че сте един и същ човек :-D :? :lol: ) и телта се топи, но преди нея си заминава ключа за осветлението ( само пример определено не издържат на напън) :)
Фика имаме чувство за хумор, но определено българина си слага пирона във вложката щото си мисли че предпазителя нещо се е побъркал за да изключва.
mirk - майстор
:lol: айде сега да не се обиждаме :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: