Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Предстои ни да правим окабеляване на къщата /ел.инсталации , интернет, кабелна телевизия /. Та се сетихме , че сега е момента да направим и окабеляване за сот . Въпросите ми са задължително ли е според вас сот фирма да прави окабеляването или можем да си го направим сами , а когато дойде време да се слагат датчици и т.н. тогава да дойде фирмата. Ще ви бъда много благодарна ако ме посъветвате къде е най-добре да се сложат датчиците . Това е схема на къщата , нарисувана много неграмотно от мен.

Изображение

Изображение

Приемам съвети всякакви.
Ники274 - специалист
Ще е добре да се отбележи къде е входа на къщата(предполагам от към кухната е официалния вход,а на стълбището е заден),спалнята на първия етаж откъде се влиза и долу горе в кой район се намира,от гледна точка на това какъв предавател ще се ползва от СОТ-а .Иначе за окабеляването можете и сами да си го направите,елементарно е,ще ви кажа къде и как точно след като ми отговорите на въпросите.
Между другото доста грамотно си е нарисувана къщата,има колеги където нищо не им се разбира на схемите хахахаххаха
world_explorer - специалист
То елементарно се вижда от схемата откъде се влиза. Има коридор с входна врата и стълби които водят на вторият етаж. Също така има и още един вход през терасата и онези символи на терасата най- вероятно са стълби към двора.
Ники274 - специалист
world_explorer написа:
То елементарно се вижда от схемата откъде се влиза. Има коридор с входна врата и стълби които водят на вторият етаж. Също така има и още един вход през терасата и онези символи на терасата най- вероятно са стълби към двора.
Като гледам колега и ти гадаеш,не виждам кое му е елементарното ......освен спама ти де :lol:
blv - специалист
Има идеи, но мисля че не си показал всички врати и прозорци. Ако е така ги нарисувай и може да започне коментара.
Nimi - специалист
Темата е от преди година :?

Но може и да е пропуснал нещо :wink:
NeoBoss - специалист
Nimi написа:

Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 2:04 pm Заглавие: Окабеляване за сот
blv - специалист
Nimi написа:

Съгласен съм. Всички знаят че в Варна сте една година пред останалия свят. Кина, молове, море и всичко останало, ма не смали ли малко само година :? :lol:
Nimi - специалист
В тая тема явно постовете е нормално да са през година :-D

2008, 2009, 2010... хайде стига до следващия септември :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Nimi написа:
В тая тема явно постовете е нормално да са през година
Я сложи на маймуната по-големи очила и чети пак.

Тема "Окабеляване за сот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: