• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ZORRO 1972 - специалист
здравеите.купих подемник за автомобили,но със трифазен 3КW Мотор.но във сервиза нямам трифазен ток,и няма да имам.тЪ....много се говори за тези инвертори ,но аз несъм видял досега нито рекламка,нито......нищо.да видя каква цена какво що .проблема е че от много години живея във испания.а тука не се използват подобни неща,или ако ги има са със страшно НЕПРИЛИЧНИ цени.... .ако е възможно даите някъква информация.къде мога да намеря......на къква цена.благодаря.тлф.ми е 635914590/аликанте/испания.
Последна промяна от ZORRO 1972 на ср юли 07, 2010 12:41 am, променено общо 2 пъти.
MamaMy - майстор
Повярвай ми, ако се намерят в България са на двойно по-неприлични цени от Испания! Това е защото сме с по-висок стандарт :-D

Отделно, че за тея 3кв сигурно ще трябва да ипотекираш и жената.
ZORRO 1972 - специалист
демек........да сменя мотора ли?
lubomirlz - специалист
инвертори Шнайдер
около 1000 лв. без ДДС
Сименс мисля че имаха и по-евтини варианти
todortv - майстор
Препоръчвам ти на Шнайдер.Задължително мотора го свързваш в
триъгълник.
mirk - майстор
Монофазните мотори са на половин цена на инвертора :lol:
ZORRO 1972 - специалист
монофазен мотор 2.2 киловата излиза около 180 евро.маи ще купя един... .благодарско.
mldm - специалист
По добре си купи 3.0KW на 220V за да запазиш мошноста за дадената машина.Разликата в цената е 30-40 лв.
bogomilZ - специалист
трябва ли да има реверс
pavelari - майстор
тук се дискутираше на няколко пъти и тема за пресвързване с пусков кондензатор на една фаза, като реверс също е възможен.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "инвертор от 220 на 380 волта или подемник за автомобили." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: