Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
asen__asenov - помощник
Здравейте, колеги! Може ли някой да ми каже какъв е тоя трнзистор - СМД и единственият надпис върху него е DBQC / с 4 крака е - три от едната и един от другата му страна/. Никъде не намирам данни за такъв или поне аналог!
Osiris - специалист
Борих се с една такава гадина преди време оказа се че са два мосфета в един корпус точно 4 крака пробвах да ги сменя с два с подобни параметри но нищо не се получи възможно е и ти да имаш същия резултат :?

Прикачен файл

516-4-DIP-SMD1.jpg
516-4-DIP-SMD1.jpg (35.48 KиБ) Видяна 2805 пъти
Последна промяна от Osiris на пон окт 25, 2010 5:19 pm, променено общо 1 път.
1115 - специалист
asen__asenov написа:
Здравейте, колеги! Може ли някой да ми каже какъв е тоя трнзистор - СМД и единственият надпис върху него е DBQC / с 4 крака е - три от едната и един от другата му страна/. Никъде не намирам данни за такъв или поне аналог!

Май това означение съм го виждал на платката на хдд куантум 20/40гб.
asen__asenov - помощник
Благодаря за информацията! надявам се поне един от тези да е верният!
petromaniq - специалист
Osiris ......Два транзистора в един корпус с 4 извода няма-за балъци ли ни имаш??? :evil:..А питащият да не ни изпитва(свършил ли е боба) и да каже какво е устройството в което е видял този марсиански елемент... снимка и така нататък. И ние сме виждали много работи.
asen__asenov - помощник
устройството е цветна ЦЦД камера ден/нощ. елемента е от платката, която првключва режимите. тя точно не бачка - не прехвърля от нощен в дневен режим!!!
Никого не изпитвам!!!
на вид изглежда точно като 1766 от линка на "яворд".
, на когото благодаря!
iavord - специалист
Снимай я ако можеш тая платка.

Тема "SMD транзистор "DBQC"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: