Здравейте, колеги...
Имам си едно, около 29 инчово телевизорче "Елит". Ама нещо ми даде дефект
Мислих да го занеса на сервиз, ама един колега от тук... наздраве Светльо
... ме посъветва да попитам във форума и ако не може никой да ми помогне, подскаже какво да пипна... тогава да го давам на поправка.
Та за проблема. Преди известно време горе и долу разшири екрана, по средата си беше добре. Не взех мерки веднага, и с времето като го включвах тръгваше след около 5- 10 мин. А сега изобщо не загрява.
Веднъж беше ми направил тоя номер, но беше още в гаранция. И когато ги попитах какво е? Ми казаха че е изгоряла някаква платка, но днес разбрах че е трудно да изгори платка.
Та, ако някой може да помогне и напътства, ако мога да си го оправя... ще съм благодарен
Надявам се да съм обяснил проблема както трябва:)
Имам си едно, около 29 инчово телевизорче "Елит". Ама нещо ми даде дефект

Мислих да го занеса на сервиз, ама един колега от тук... наздраве Светльо

Та за проблема. Преди известно време горе и долу разшири екрана, по средата си беше добре. Не взех мерки веднага, и с времето като го включвах тръгваше след около 5- 10 мин. А сега изобщо не загрява.
Веднъж беше ми направил тоя номер, но беше още в гаранция. И когато ги попитах какво е? Ми казаха че е изгоряла някаква платка, но днес разбрах че е трудно да изгори платка.
Та, ако някой може да помогне и напътства, ако мога да си го оправя... ще съм благодарен
Надявам се да съм обяснил проблема както трябва:)