Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dechoоо - специалист
Здравейте, колеги...
Имам си едно, около 29 инчово телевизорче "Елит". Ама нещо ми даде дефект :?
Мислих да го занеса на сервиз, ама един колега от тук... наздраве Светльо :partyman: ... ме посъветва да попитам във форума и ако не може никой да ми помогне, подскаже какво да пипна... тогава да го давам на поправка.
Та за проблема. Преди известно време горе и долу разшири екрана, по средата си беше добре. Не взех мерки веднага, и с времето като го включвах тръгваше след около 5- 10 мин. А сега изобщо не загрява.
Веднъж беше ми направил тоя номер, но беше още в гаранция. И когато ги попитах какво е? Ми казаха че е изгоряла някаква платка, но днес разбрах че е трудно да изгори платка.
Та, ако някой може да помогне и напътства, ако мога да си го оправя... ще съм благодарен
Надявам се да съм обяснил проблема както трябва:)
sstefanov - майстор
При това обяснение мисля, че си струва да го занесеш на сервиз.
dechoоо - специалист
sstefanov написа:
При това обяснение мисля, че си струва да го занесеш на сервиз.
Не съм обяснил както трябва... или проблема е за там?
bulhomes2 - майстор
Няма смисъл. Оправи му това - след 2 седмици ще е друго. Не съм богат и изпитвам невероятно удоволствие от това да си спестя пари при избора на нещо. За техниката обаче това не важи. Телевизора ми в момента в сатаята е SAMSUNG и съм го купувал 95-та година. Още работи и като се замисля - едва ли има ден, в който да не е бил включван. След него съм си купил още 5 самсунг-а, 2 нео-та, 2 панасоник-а, 1 елджи, 1 мицубиши, 1 филипс и 2 черно-бели портативни елит-и (заради батериите). Познайте кои не работят - само нео-тата и елит-ите. А върви му разправяй на човек, че евтиното излиза скъпо?

P.S. Преди време ще взимам дрелка на бащата. Викам си - що да му взимам Бош за 120, като мога да взема Ейнхел за 100? Ейнхела не можа да изкара година - после пак му купих Бош-а. Поне 5-6 години изкара. И той свърши вече, но никога няма пак да си купя Елит, Ейнхел, Бъджет... Скъпо ми излизат.

P.S.2 Прочетох си поста и изглежда странен броя на телевизорите. Имаме и вила под наем - http://www.livadeto.com. Aко модераторите преценят, че е реклама - махнете линка!

Тема "Проблем с ТВ Елит" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: