Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
casparcho - специалист
Колеги кой цвят най-добре пасва при лед осветление на така нареченото скрито осветление като тавана ще се редува в цветове бяло и червено (прилагам и снимка), също така на лилаво и бяло комбинация. И с колко лед да са лентите 60 бр на метър ??? или трябва повече ?Благодаря за съветите.

Прикачен файл

11-Aplikacia_jpg.jpg
11-Aplikacia_jpg.jpg (48.09 KиБ) Видяна 3399 пъти
Последна промяна от casparcho на нед авг 28, 2011 1:12 pm, променено общо 1 път.
lubomirlz - специалист
На мен това ми прилича на явна реклама, а за цветовете ние от къде да знаем на собственика какво ще му хареса :?
casparcho - специалист
не колега не е реклама....все пак си прав трябваше да залича надписа ще го коригирам, и все пак ако някой е правил предполагам е напипал правилната комбинация ...все пак един съвет не е излишен.и по точно е кой цвят най-пасва на комбинация от червен и бял латекс на този таван
svetliopi44 - Чирак...
Най добре е да се кмбинират, топло и студено бяло.
miroton - майстор
Сложи RGB и си харесай цвят.
casparcho - специалист
с ЛЕД ленти няма ли да се постигне ефекта ...по слаби са малко от луминисцентните но....е овален кръга ...
Chon - напреднал
Според мен на бяло и червено би било подходящо или бяло или червено.За бяло и лилаво - бяло. Може да го направиш и с обикновен "светодиоден маркуч" ще ти излезе доста по евтино,ако светлината е само за декорация,отделно зависи и в какви цветове ще е останалото осветление.Бялото LED осветление мисля че свети само в студено бяло,според мен комбинацията между студено и топло бяло не е много подходяща.
svetliopi44 - Чирак...
Явно не си виждал колега ,не бъди категоричен.
Правил съм експерименти и най-удачно е като се смесят двете светлини.
Ленти има и п 5 лв. незнам на това ли му казваш скъпо???
Червеното ще е супер цигания и по ще отива на нощен клуб бар отклкото за жилище ... отделно, че е супер натоварваща светлината.
casparcho - специалист
Колеги стените на стаята ще са бели, тавана и по точно първата периферия ще е червена след това бяло и кръга в средата червен...няма да преобладава червеното за да е натоварващо , ако имате в предвид да е натоварващ червен цвят на скритото осветление....предполагам че няма да е червено, но незнам точно кой цвят би отивал като скрито осветление като тавана е цветове Бяло и Червено...нат това се чудия...с маркуч на 99% няма да стане защотот свети прекалено слабо има лед ленти по 120 светодиода на метър и са по икономични от маркуча...а като цляо луничките ще осветяват стаята скритото осветление е само като декор

Тема "Колеги кой цвят най-добре пасва при лед осветление...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: