• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
overthetop - напреднал
здр.

наскоро взехме нов бойлер но явно има някакъв дефект. като го пуснем и след известно време започва да издава много дразнещи звуци и не може да спи от тях. Според вас какъв е проблема?
filmatoplo - майстор
Каква е марката .(да не сте взели пеещ) :lol: настройте го да ви буди в 8 .
moimoimoi - майстор
като пуснеш кое?кое имаш предвит?,водата или нагревателя
ако е като пуснеш нагревателя,и ако има натрупан котлен камък/варовик/-започва да шуми-монотонен шум
ако е като пуснете водата-случва се да издава звуци-водосъдържателя е направен от тънка ламарина и при промяна на налягането и пука
от натрупан котлен камък може пак да се получава странен шум като се пусне водата
overthetop - напреднал
moimoimoi написа:
като пуснеш кое?кое имаш предвит?,водата или нагревателя
ако е като пуснеш нагревателя,и ако има натрупан котлен камък/варовик/-започва да шуми-монотонен шум
ако е като пуснете водата-случва се да издава звуци-водосъдържателя е направен от тънка ламарина и при промяна на налягането и пука
от натрупан котлен камък може пак да се получава странен шум като се пусне водата
значи при затоплен бойлер без значение дали е пусната водата или не леко трепери бойлера и издава звук който идва отвътре. Звукът е къс и през 15 сек. някъде. Много е дразнещо. Бойлерът е нов така че ме съмнява да има котлен камък
Последна промяна от overthetop на пон юни 29, 2009 5:50 pm, променено общо 1 път.
overthetop - напреднал
filmatoplo написа:
Каква е марката .(да не сте взели пеещ) :lol: настройте го да ви буди в 8 .
то смешно ама едвам се спи
moimoimoi - майстор
пробвай да му спреш кранчетата на топлата и студената вода да видим ще пее ли пак
stefan_gb - специалист
Намери си гаранционната карта и потърси сервиза, (при нас има една местност на която и викат "БОИЛЕРА" сещаш ли се защо) ако не се сещаш аз ще ти обясня. Панелен блок на които са съборени 2 стаи, бяня и стълбище от боилер.Не че при теб ще стане това но като не разбираш от боилери и като е в гаранция обърни се към сервиза. И като пишеш обясняваи по добре че едва ли някои схвана нещо .......
moimoimoi - майстор
да не са ви пуснали газирана вода по водопровода :lol: :jg:
Милен - майстор
Кажи му поне марката на "БОЙЛЕРА" за да не се набутват хората.
filmatoplo - майстор
Кажи марката , почти всеки ден монтирам бойлери -шум няма .Обаче и аз си намерих майстора -купих си бойлер Фламина 50 л и се оказа без пластмасовия капак отдоло с глим лампата . В гаранция е ,ама я иди да си търсиш капака -кой ще повярва :lol: .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Проблем с бойлера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: