Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Имам питане относно 3ф асинхронен ел. двигател.Възможно ли е при отпадане на едната фаза двигателя да продължи да работи като си смени посоката на въртене, за време около половин час без въобще да грее.
valentino76bs - майстор
petromaniq написа:
НЕ
сигурно ли е никакъв вариант ли няма ,айде и други колеги специалисти да изкажат мнение.
torbalan - Дървен философ
ми ако имаш двигател под ръка - пробвай...
valentino76bs - майстор
torbalan написа:
ми ако имаш двигател под ръка - пробвай...
Пробвах.....опп извинявам се има неточност при въпроса,при следващ пуск/а не като изгори фазата веднага/
petromaniq - специалист
Щом си пробвал и си разбрал, че е възможно прави снимки, клипчета и пускай в другата си тема, която помоли модераторите да изтрият :lol: .
valentino76bs - майстор
petromaniq написа:
Щом си пробвал и си разбрал, че е възможно прави снимки, клипчета и пускай в другата си тема, която помоли модераторите да изтрият :lol: .
Kолега някъде да съм писал ,че е възможно просто питах....и не ми давай съвети аз не се водя.
fikata - майстор
valentino76bs написа:
petromaniq написа:
Kолега някъде да съм писал ,че е възможно просто питах....и не ми давай съвети аз не се водя.
Бих те помолил всички въпроси дето си ги нацвъкал тук,за да се правиш на интересен пускай ги НЯКЪДЕ при подходяща аудитория..
:-D :finga:
Други въпроси имаш ли ?
:rock:
valentino76bs - майстор
fikata написа:
valentino76bs написа:
petromaniq написа:
Бих те помолил всички въпроси дето си ги нацвъкал тук,за да се правиш на интересен пускай ги НЯКЪДЕ при подходяща аудитория..
:-D :finga:
за да се правя на интересен ли...,значи за да пиша и да питам....нещо не ми е ясно нещо някъде бъркам...нещо се е случило, аудиторията не е подходяща ли ...а коя е подходяща може би да питам в гипс картоните....иии стига с тея молби има кой да казва ...а пък колега гледам че си обяснителен като даскал /харесва ми аз така не мога и не се старая/,да се четат само твойте писаници тука няма проблем ти си най големия даже ако искаш ще изляза от този форум а...
petromaniq - специалист
Като ти отпадне, изгори или както си го наричай една от фазите, двигателя няма и да помръдне наникъде, а след 30 минути към пренавиване или вторични суровини.

Тема "ПИТАНЕ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: