Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vankata09 - помощник
От около седмица имам съдомиялната. И след 5-6тото пускане, ми създаде проблем. Тя е от малките за 4 комплекта, монтирана е според инструкциите върху плота на мивката. Първите пъти като я пусках, всичко беше ОК. Но предпоследния път след като свърши цикъла и издаде звуковия сигнал, че е приключила, като я отворих, вътре имаше 2см вода. Помислих, че не може да изпомпва, проверих маркуча - не беше прегънат. Филтъра го почиствам след всяко използване. Така че и той не е запушен. Днес като я пуснах, спря по средата на цикъла, започна да пищи сякаш е приключила програмата, но в същото време издаваше шум сякаш изпомпва водата. Освен това мигаха всички диодчета на дисплея. Изчаках така 2-3 минути, но нямаше промяна. Тогава я изключих, отворих я и вътре беше пълно с мръсна неизпомпена вода. После я пуснях отначало на друга програма и тогава привърши както трябва. След пова я пуснах още веднъж на програмата за изплакване - и пак си беше наред. Да уточня - използвам таблетки Медикс 5в1, като ги деля на половина и освен това добавям препарат за изплакване в отделението за това. Направи ми впечатление, че предпоследния път в машината освен вода, имаше и много пяна. Моля за мнения и идеи защо новата ми съдомиялна ми върти такива номера. Преди това не съм имал и не знам нормално ли е или да я нося в сервиз.
stefan_gb - специалист
Мигането е код за грешка , в инструкцията не е ли описано нещо.
vankata09 - помощник
stefan_gb написа:
Мигането е код за грешка , в инструкцията не е ли описано нещо.
в инструкцията не пише нищо. Освен това е преведена безобразно и не се коментират в нея възможните проблеми
teoto - специалист
Не я пипай, носи я в сервиз, явно е гаранционна.

Тема "съдомиялна MideaWP5GW- проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: