• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
heron - напреднал
Повреди ми се бутонът за лампата на хладилника и вече много дълго време не мога да намеря нов. Знаете ли откъде може да се купи? :?
докера - специалист
http://nikelectric.com/index.php?cPath=54_163
Но ще е добре да има малко подробности - марка , модел ....
По магазините за резервни части ...
Junak - майстор
От магазина за резервни части за хладилници
Да беше написал поне модела
hidrazin - майстор
Най-вероятно в София има същия бутон. :lol:
:partyman:
ferrari4456 - специалист
Аз се разправях с подобен проблем.Ако си от София отиди в техномаркет ,тоя на цариградско и отзад има сервиз ,то се води на samsung ,моя бутон беше от 7годишен indesit и ми намериха за няма и 2 дена.
hidrazin - майстор
Ами ако е за ЗИЛ ?

Изображение

Къде ли им е сервиза? :lol:
:partyman:
heron - напреднал
Благодаря ви за отговорите. Хладилникът е Neo 248Lt, но същия бутон съм го виждал и на други марки, така че явно не са кой знае колко различни...освен ако не беше ЗИЛ :wink:
MamaMy - майстор
Вие се майтапите. Аз има "Саратов 2". На него и на Зила никога няма да се повреди нещо. Те са вечни. Само уплатнението на моя си е отишло и трупа лед. Никога за нищо не беше отварян. Аз съм първия който го отвори за смяна на захранващия кабал. :-D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NusIcoib5RM[/youtube]

ПП и двата не са моя. Случайно са намерени в нета. :)
AAsat - специалист
heron написа:
Благодаря ви за отговорите. Хладилникът е Neo 248Lt, но същия бутон съм го виждал и на други марки, така че явно не са кой знае колко различни...освен ако не беше ЗИЛ :wink:
Дядото има такъв хладилник и имаше същия дефект. Там където живее нямаше как да се намери в разумен срок а бях го разглобил вече. Отворих ключето - едната прластина беше счупена. Запоих я и залепих ключето. Вече две години работи. Но мисля че е по-добре да се взема ново - просто при мене я нямаше тази опция - със сваленото ключе в магазина.
lyubohar - майстор
И аз мисля,че може да се ремонтира.
Трябва да е просто устройството му.
Иначе на Мадрид на кръстовището с Черковна има добре зареден магазин
за резервни части.
С ключето в ръка може да се провери.
  • 1
  • 2

Тема "Бутон за хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: