Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petromaniq - специалист
Купих си нова голяма плоча за котлон. Да обаче е с 4 извода, единият от които е общ. Коя двойка да спаралеля, за да свържа към ключ 5 тактов ?
valat111 - специалист
Купи си и Мултицет /ампер-волт-оммер/, има евтини /по 7-8 лв./ които за любителски цели вършат работа. Замери дали някой от изводите не е "спаралелен" към корпуса и не го свързвай към фаза.
fikata - майстор
petromaniq написа:
Купих си нова голяма плоча за котлон. Да обаче е с 4 извода, единият от които е общ. Коя двойка да спаралеля, за да свържа към ключ 5 тактов ?
Прочети и ако трябва питай пак
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=14459
petromaniq - специалист
valat111, специално на теб ще ти го спаралеля (срам ме е да кажа къде) - чети по-напред какво съм писал в поста си и ако ще казваш нещо смислено кажи - ясно че си нямаш хабер от плоча с 3 реотана .. и не ми обясвай колко струват волт-ампер-бонашка защита-метрите.
totio1973 - специалист
valat111 написа:
Купи си и Мултицет /ампер-волт-оммер/, има евтини /по 7-8 лв./ които за любителски цели вършат работа. Замери дали някой от изводите не е "спаралелен" към корпуса и не го свързвай към фаза.
към корпуса се свързва САМО ЗЕМНОТО
petromaniq - специалист
Много разбирачи станахте :axe: - няма кой да чете !!!! Не съм споменавал корпус, а и не знам да има нещо общо корпус с комутациите на ключ петтактов. Айде стига спам. Реших проблема си, като свързах в паралел най-външния и най-вътрешния реотан. По този начин реотаните "стават (2)" и свързването се осъщствява, както и при останалите разновидности плочи - средна по големина и малка, които са с по 2 реотана. Друга е темата как се свързват 3 реотана към 7Т(тактов) ключ, разпространен повече при германците.
todortv - майстор
petromaniq написа:
...... Да обаче е с 4 извода, единият от които е общ. Коя двойка да спаралеля, за да свържа към ключ 5 тактов ?
petromaniq написа:
Много разбирачи станахте :axe: - няма кой да чете !!!!и - средна по големина и малка, които са с по 2 реотана. ......Друга е темата как се свързват 3 реотана към 7Т(тактов) ключ, разпространен повече при германците.
До вчера пита за начин на свързване и всеки се е потрудил с каквото може да ти помогне,Задал си некоректен въпрос,
хората се мъчат да ти помагат,след това ги ругаеш и на всичко отгоре задаваш гатанки,на които не знаеш отговора.
petromaniq - специалист
Гатанки няма. Четете без да философствате по темата. Ако не сте виждали как се продава резервна част за която става дума, Моля не се изказвайте. Писах как се справих с проблема и мисля темата за завършена.
fikata - майстор
petromaniq написа:
Гатанки няма. Четете без да философствате по темата. Ако не сте виждали как се продава резервна част за която става дума, Моля не се изказвайте. Писах как се справих с проблема и мисля темата за завършена.
След такава реакция от тебе,бих си изтрил линка който съм дал за да ти отвори очите.
Съжалявам.
Няма да го изтрия заради следващите,които ще имат нужда от тази тема и надявам се няма да плюват като тебе... :axe: :prayer:
petromaniq - специалист
fikata Благодаря за линка! Може нескромно да звучи, но линка го намерих преди да открия темата (знам как се работи с търсачката на Гугъл, ако това е големият плод на труда ти), но срещнах неяснотии. А останалите съфорумци... не видях с какво толкова се "потрудиха" - може би навъдиха по някой пост отгоре към бройката.

Тема "Свързване реотаните на голяма плоча към ключ 5 Т" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: