Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iva6ki - специалист
Имам 5 канална система ,която до скоро работеше ,но наскоро без предупреждение буфера спря като 5-те колонки
работят без проблем.Говорителя на буфера работи пробах го .Като я пусна говорителя на буфера издува все едно е подаден
просто ток без трептения.Дайте идея какво може да е че не ми се носи на сервиз където майстора ще ми иска сигурно колкото
струва цялата система :?:

Прикачен файл

1 (3).JPG

Прикачен файл

1 (2).JPG

Прикачен файл

1 (4).JPG

Прикачен файл

1.JPG
Последна промяна от iva6ki на съб юли 09, 2011 5:16 am, променено общо 1 път.
krasigogo - специалист
iva6ki написа:
Имам 5 канална система ,която до скоро работеше .....Дайте идея какво може да е че не ми се носи на сервиз където майстора ще ми иска сигурно колкото струва цялата система
По начина по който си описал нещата има вероятност проблема да е в кабела от компа до системата или в източника на сигнала, а не в системата. Поне при мен се оказа кабела при същите мераци да не работи. Размени си кабелите за проба и виж дали няма да откаже друго тяло, и за да си по сигурен че всичко е ОК ги пробвай на друга машинарийка, може да се е скапало гнездото на компа или каквото ползваш.
c5pro - специалист
iva6ki написа:
Дайте идея какво може да е че не ми се носи на сервиз където майстора ще ми иска сигурно колкото
струва цялата система :?:

Изсъхнал еликтролитен кондензатор.
Тани - модератор
Най-вероятно ти е изпушило крайното стъпало на буфера!
sstefanov - майстор
С така зададен въпрос си мисля, че най-евтиния начин е да го занесеш на сервиз.
iva6ki - специалист
Кабелите и буксите са проверени също и източника на сигнала дори и да не го оправя аз искам да разбера приблизително какъв е проблема да не ми обясняват после в сервиза че са сменили половината платка
vvventsi - специалист
според мене има пробил някой краен транзистор ,щом издува което автоматично значи че вади прав ток на изхода,вземи някой мултицет и виж дали има право напрежение на изхода на субуферния усилвател,ако има значи е пробил някой транзистор!

Тема "5. 1. СИСТЕМА ПРОБЛЕМ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: