Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте имам една молба към разбиращите тук някои ако може да ми начертае схема за свързване на Спектра 1728 и някакво описание за програмиране към това свързване защтото всички ПДФ документи в нета не са чак толкова разбираеми за непрофисионалист като мен а и щте съм ви много благодарен ако ми помогнете. gogo.joro@abv.bg
mirk - майстор
Първо трябва да кажеш на непрофесионалистите като нас :lol: какво е това Спектра 1728, да дадеш линк с затруднилитите PDF-и и т.н. малко повече уточняваща информация иначе темата ти ще потъне надолу без да има особенно развитие.
Nimi - специалист
Ето го pdf-а... на англииски.

На български го нямам за съжаление.

На стр. 9 и 10 е схемата за свързване на кабелите към централата.
На стр. 13 и 14 са дадени методите и схемите на свързване на датчиците.
След това са клавиатури... пожарни датчици и т.н.

Ако след разглеждането на стр. 13 и 14 не ти стане ясно как да свържеш датчиците... ми по-добре викни някой който разбира какво прави. Има и програмиране след това.
Благодаря за одговорите които ми дадохте успях да свържа и четирите си обемни датчика по схемата с два резистора през тампер защото си мисля че това е наи-добрия вариянт после свързах магнитният които е за вратата пуснах захранването и системата си тръгна нормално съдеики по светодиодчето за статуса.Сега ще се заема с програмирането зная че няма да е толкова лесно но с четене (до колкото разбирам англииски)ще св пробвам.

Тема "Спектра 1728" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: