Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Figo
Иска ми се да сложа някаква аларма в жилището си но нямам представа каква точно да избера ...
Май най ми допада фирма PARADOX но кой модел също се двумя.
Апартамента е тристаен но май няма смисъл да имам датчици във всяка стая........
masteradmin - майстор
На последък монтирах няколко аларми ПАРАДОКС, мисля че са добри след като всички сотаджии работят с тях. Ако нещо не ти ясно само питай. Аз свързвам 3 датчика с един кабел....
Стефан - майстор
Когато някакво предпазно средство е популярно, то вече не е такава преграда. За патроните на вратите има шперцове. А как мислите отварят колите, без алармата да се задейства.
Аз предпочитам нетрадиционни методи. Но няма да ги кажа публично. Разбираемо е.
Изработил съм доста такива!
Osiris - специалист
От скромните ми познания по електроника PARADOX си е парадокс плащаш за микропроцесор а ти дават Е-Пром оттврат като четох упътването цъках с език но като отворих кутииката :kotz: една от онези торбички тето ги дават в самолетите при полет ми беше от първа необходимост сега съм с аларма на VIKIS ботевград в която наистина си има всичко дори и дайлер да ти звъни на телефона когато има задействие но пък за домашни нужди мисля че и СОТ е добро решение :wink:
Стефан - майстор
СОТа наистина е добро решение, но който може да си го позволи. Всеки може да си направи "арменската" сметка колко плаща ежемесечно, за година, или изобщо за общия срок на охранявания апартамент. И ще реши дали да е СОТ, или еднократна инвестиция.
Osiris - специалист
Стефан
по скоро писах за алармите да не се набутват хората със скъпоструващи боклуци има 1000 начина да накараш един Е-пром да загуби ума и дума това го прави неефективен при алармите не че при другите е невъзможно да се неутрализират но по трудно
masteradmin - майстор
Ами то затова алармите имат различни зони. Кабелите и кутията са към така наречената тампер зона. Тя е без закъснение. Веднъж след като пипнеш след 3-4 мин са при тебе. По опасно е ако ти омагьосат Мат-а.
joroj
Ако мим кажеш за какво помещение е на кой етаж е има ли климатик и с каква входна врата ще ти кажа точно кой контролен панел ще ти свурши работа и какви дарчици ти трябват.
joroj
OSIRIS Това което си гредал е ESPRIT най-вероятно те са по стари като технология .Актуалното за момента е SPECTRA и DIGIPLEX
Osiris - специалист
joroj
а тия нови модели с какви чипове са вътре ?? :?

Тема "Каква аларма бихте препоръчали да се монтира за жилище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: