Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
здравейте! Наскоро ще правя ремонт на електроинсталацията в къщи и не ми е ясно как се поставя раклонителна кутия и как се поставя конзолна кутия (начин на свързване на кабелите). :? Забравих да кажа че нямам мазилка всичко е на груб строеж. Мерси
lyki - специалист
това е работа на мазача.Това което зависи от теб е да стабилизираш кабелите или гофрирания маркуч с гипс да събереш кабелите във точката и да закачиш на тях кутийката.При предварително гипсиране на кутийте разклонителни и конзолни никога не можеш със сигурност да определиш нивото на мазилката.Ако обаче облицоваш със гипс картон,там кутийте са специални и при поставянето сами си пасват на необходимото ниво.
А за начина на свързване ако не си на ясно по добре не се захващай,нека това да свърши някой разбиращ :wink:
estrogen - специалист
izumrud написа:
здравейте! Наскоро ще правя ремонт на електроинсталацията в къщи и не ми е ясно как се поставя раклонителна кутия и как се поставя конзолна кутия (начин на свързване на кабелите). :? Забравих да кажа че нямам мазилка всичко е на груб строеж. Мерси
По-добре прочети първо статитите от форума за ел.инсталациите , защото едва ли някои ще ти напише стъпка по стъпка как се изгражда електрическа инсталация от груб строеж до ключ , което явно ти желаеш . Успехи
bonjyr89 - специалист
Ако неможеш да намериш всичко необходимо кажи ще ти напиша всичко необходимо вярно доста време ще отнеме но нали за това е форума :) :-D

Тема "разклонителна кутия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: