• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Постоянно се случва така/виж снимките/.Сменям крушки на различни пройзводители 60 вата малък балон.Последния път така гръмна ,че строши стъклото на плафона на парчета.Купих същия плафон,същата работа.Нещо може ли да се направи без да сменям плафона?
ArturDent - Почти Безобиден
Не успяват да се охлаждат.
Почти съм сигурен, че в тялото производителя дава да се слагат 40 ватови крушки.
Купи си енергоспестяваща, и ще си решиш проблема. Те не греят почти.
nbr - специалист
Според мен, ако сложиш енергоспестяваща няма да грее толкова и няма да се троши стъклото
valentino76bs - майстор
ArturDent написа:
Почти съм сигурен, че в тялото производителя дава да се слагат 40 ватови крушки.
Не бях поглеждал,сега видях пише макс 100 вата.Ще си купя енергоспестяваща ,нещо ме дразни светлината им , незнам дали ще свикна.
Последна промяна от valentino76bs на ср мар 23, 2011 8:04 pm, променено общо 1 път.
ecotronic - специалист
valentino76bs написа:
ArturDent написа:
Не бях поглеждал,сега видях пише макс 100 вата.Ще си купя енергоспестяваща ,нещо ме дразни светлината им обаче незнам дали ще свикна.

Ако енергоспестяващата крушка е качествена и с цветна температура 2700К, едва ли ще усетиш разлика в светлината.
valentino76bs - майстор
ecotronic написа:
valentino76bs написа:
ArturDent написа:
Не бях поглеждал,сега видях пише макс 100 вата.Ще си купя енергоспестяваща ,нещо ме дразни светлината им обаче незнам дали ще свикна.

Ако енергоспестяващата крушка е качествена и с цветна температура 2700К, едва ли ще усетиш разлика в светлината.
Добре ще купя такава тогава мерси.
mirk - майстор
Щото вече всички крушки са ментета, никой не ще да инвестира в обречена технология.
jdraganchev - специалист
Аз направих както са те посъветвали колегите, сложих Филипс енергоспестяващи еквивалента на 100 вата.
Тяхната светлина е топло бяло, и не дразни. Пробвай обаче физически дали стават първо
bayan - специалист
направи отвори за "вентилация" в банянта сложих енерго спестяваща (затворен плафон) и отказа да работи пък този пай е доста затворен
успех
Прикачен файл:
Untitled-111.jpg
Untitled-111.jpg (14.14 KиБ) Видяна 3226 пъти
valentino76bs - майстор
bayan написа:
направи отвори за "вентилация" в банянта сложих енерго спестяваща (затворен плафон) и отказа да работи пък този пай е доста затворен
успех
Прикачен файл:
Untitled-111.jpg
Уау добро предложение...супер.
  • 1
  • 2

Тема "Защо се случва това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: