Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
joro39 - специалист
Прикачен файл:
22032011289.jpg
някой да знае схемата на въпросна кафе машина :?:
romanpm - майстор
Схемата я нямам , но съм ремонтирал доста такива ако имаш проблем пиши за какво става въпрос :)
joro39 - специалист
romanpm написа:
Схемата я нямам , но съм ремонтирал доста такива ако имаш проблем пиши за какво става въпрос :)
Свалих всичко да я пребоядисам, и сега не мога да свържа кабелите ?
romanpm - майстор
:? лошо , поне да беше ги надписал защото на бутоните са доста омотани , и самите бутони имат разлика така че те съветвам иди при майстор :wink:
joro39 - специалист
romanpm написа:
:? лошо , поне да беше ги надписал защото на бутоните са доста омотани , и самите бутони имат разлика така че те съветвам иди при майстор :wink:
Аз мога да я свържа но по мой начин,не по техния .Първите 2 ботона ги вързах но ,помпата не качва вода като купя помпа продължавам.
romanpm - майстор
Не бързай да купуваш друга :? чува ли се бръмчене от помпата , ако е така вдигни смукателното мъркуче нагоре и влей вода ако можеш по някакъв начин примерно с голяма спринцовка и нека помпата работи и отвори крана за чай , но не повече от 1-2 мин.Ако помпата не работи изобщо виж на корпуса някои имат вградена малка капсула - термозащита , да не е дефектирала . Ако пак не работи сменяй я :sad:
joro39 - специалист
romanpm написа:
Не бързай да купуваш друга :? чува ли се бръмчене от помпата , ако е така вдигни смукателното мъркуче нагоре и влей вода ако можеш по някакъв начин примерно с голяма спринцовка и нека помпата работи и отвори крана за чай , но не повече от 1-2 мин.Ако помпата не работи изобщо виж на корпуса някои имат вградена малка капсула - термозащита , да не е дефектирала . Ако пак не работи сменяй я :sad:
купих си нава да ми е мирна главата 25 лв, имаше вариант да сменя само гумичките но се отказах?прави хубаво кафе :drinkers:
romanpm - майстор
Не знам за какви гумички пишеш в нея има клапани :? Въпреки всичко помпичката трудно се износва пробвай я така както е може да остане резерва , не е опасно освен тока :!: тия пари можеше да ги спестиш евентуално , знаеш ли колко бири са :roll: :partyman:

Тема "елктрическа схема за кафе машина бразилия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: