Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Дайте акъл за защита на двигател/от колко до колко/ за една тестобъркачка,двигателя няма табела.Машината е с редуктор обаче имам съмнения за сухи лагери и проблемна механика ,но си работи та тока на ''празен ход'' т.е. когато няма материал е 2.3А.Двуомя се между Термична защита 3,7-5,5 А LR2K и Термична защита 5,5-8 А LR2K
Прикачен файл:
thmb_big_pic_333_bg.gif
thmb_big_pic_333_bg.gif (21.61 KиБ) Видяна 1717 пъти
styb - специалист
Абе най добре да е LR2K0310 2.6-3.7А , но щом казваш че е с разбити лагери със сигурност ще вдига ампеража и може по често да се налага да сменяш дефектирали термични защити. Защо не сложиш примерно една моторна защита с по голям ток на късо - 50 или 100кА
vvventsi - специалист
ами включи го в нормален режим на работа не на празен ход ,а под товар кaто работиш му измери тока така ще разбереш каква защита ще му се сложиж!
valentino76bs - майстор
vvventsi написа:
ами включи го в нормален режим на работа не на празен ход ,а под товар кaто работиш му измери тока така ще разбереш каква защита ще му се сложиж!
Да ясно ама беше невъзможно поръчаха си хората един реверс и нямаше как да има кжа напълнете я.
pavelari - майстор
styb написа:
Защо не сложиш примерно една моторна защита с по голям ток на късо - 50 или 100кА
:? :!: Защо?

Тема "Kаква защита да подбера." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: