Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
catpat - специалист
Отказа ми аварийното осветление. Зарежда постоянно, когато има ток свети и мога да го спра само от копчето. Иначе свети много добре /LED/ и дълго време, върши идеална работа, защото при нас често има прекъсвания в ел. захранването.
Въпросът ми е към спецовете, от къде мога да си купя такава платка и да я интегрирам в моето устройство или къде може някой мастор да ми я провери и ремонтира?
Neno Er - специалист
Чат–пат,
При тази "подробна" информация която си дал, едва ли ще получиш отговор.
evil - специалист
По-конкретно щеше да е ако беше казал "имам едно нещо което не работи ,как да го оправя" :lol:
catpat - специалист
Свети постоянно, и когато има ток и когато няма :? .
Johny - майстор
Ако беше казал и какъв модел е техниката ти, сигурно щеше да имаш някакъв отговор. А то ти вадиме думите с ченгел. А иначе ето избирай: http://maps.google.bg/maps?hl=&rlz=1B3G ... CFAQtQMwAA
catpat - специалист
Лампата и производство на световно без известната фирма HOROZ модела е hrz 353. Дано на някой му говори нещо това, защото на мен ми е напълно не известна. За това се въздържах от подробности. По-скоро очаквах някой майстор ел. техник да си предложи услугите.
Иначе изглежда така
Изображение
Johny - майстор
Евтина турска фирма с лошо качество. Имат гаранция и заменят безпроблемно-поне при нас.
velsi - Почетен майстор
catpat написа:
По-скоро очаквах някой майстор ел. техник да си предложи услугите.
Ако наистина това очакваш във форум "направи си сам"...

Тема "Аварийно осветление - проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: