Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Някой може ли да ми сглоби следното нещо.. срещу заплащане разбира се. За връзка скайп: mazared

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1262101
peter_m - специалист
Не ти ли вършат работа "шпионските" камери които ги правят в химикал, очила, ключодържател, часовник ... евентуално можеш да разглобиш една такава и да я монтираш където ти трябва.
да но те записват .. а на мен ми трябва да предават изображението чрез трансмитър и рисийвър
Забравих да допълна че всичко необхими части ще се предоставят.. т.е. само трябва да се сглобят.
zoro1 - специалист
При изработката на подобни неща/предвид виската честота/са необходими инструменти и измервателна апаратура от доста висок клас.Да не говорим ,че платките ако са "жълта" изработка 90 процента ще са брак.
ми не не става.. за съжаление..
kabel96 - специалист
Пиши на лични някакви координати.Имам и готови подобни решения а и като държиш и твоето ще зглобим.
boltik - специалист
Здравеите.И аз имам питане към темата.Миналата година бях решил да купя един фотоапарат 14 Мр и да му изведа чипа с кабел в някакви очила.Така,обаче като виях,че прави клипове на 300х400-резолюция и ми мина меракът.Ако някой има търпение да обясни на невежите :lol:

Тема "Мини камера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: