Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
netcho - специалист
Детето изскубна слушалките от компа точно където е потенциометъра и сега се чудя как да напасна кабелаците ,че няма остатъци дето дадват идея кое къдее било.
Вие някаква идея имате ли???
кабелчетата са 5 бр само синия си личи от къде е.

Прикачен файл

Picture 466.jpg

Прикачен файл

Picture 465.jpg
splitservice - специалист
Нищо не можеш да повредиш, включвай жаковете в компа и с "напипване" ще уцелиш кой-къде е.
netcho - специалист
splitservice написа:
Нищо не можеш да повредиш, включвай жаковете в компа и с "напипване" ще уцелиш кой-къде е.
=D> Мерси !
valat111 - специалист
netcho написа:
Детето изскубна слушалките от компа точно където е потенциометъра и сега се чудя как да напасна кабелаците ,че няма остатъци дето дадват идея кое къдее било.
Вие някаква идея имате ли???
кабелчетата са 5 бр само синия си личи от къде е.
Глей сяя, купуваш си поялник /от 5-6 лв не става, поне за 25/, трябва ти и тинол /2-3 кинта/, лупа с крокодилчета /около 6-7/...общо около 40 кинта и си ти :supz: ...спокойно си оправяш слушалките, които струват 5-6 лв :rock:
netcho - специалист
Глей сяя, купуваш си поялник /от 5-6 лв не става, поне за 25/, трябва ти и тинол /2-3 кинта/, лупа с крокодилчета /около 6-7/...общо около 40 кинта и си ти :supz: ...спокойно си оправяш слушалките, които струват 5-6 лв :rock:
Ми аз имам всичко остава да си оправя слушалките само , затуй питам бре маисторе. пък 5-6 кинта какво от това нали кефа е да си поиграеш малко ,то и свирката на околовръстното е 5-6 лева ама снасяш еври дей на жена си маса кинти 8-[

Тема "Скъса се кабела на слушалките!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: