Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
estorm - специалист
На някои микровълнови и фурни има едни механични релета които чрез завъртане почват да отброяват период от време и на 0 изключват. Да знаете откъде да намеря едно ?
galin56 - специалист
Еми то във всеки един по-добре зареден магазин за ел. материали има подобни релета. Само трябва да внимаваш на колко ампера издържа релето, че има едни по-слаби ги продават за лампи.
hidrazin - майстор
Ето ти механичен:TIMER МЕХАНИЧЕН 60
Ето ти и механични и електронни:ТАЙМЕРИ
Само дето не е ясно за какво ти трябва, за какво време и ток!!!
:partyman:
estorm - специалист
Здравейте и благодаря за включването. Наложи се да питам тук оказа се по лесно отколкото с Google :-D Там все ми излизаха разни програматори. За какво ми е ? Нали знаете, че обичаме да побългаряваме и да си усложняваме живота :axe: Та за една пералня готвя циганийката да изключва нагревателя докато оправя термодатчика и.
По скоро гнездото му което текна и сега е закърпено. Като намеря корона 30 и къде да направя нова дупка за него ще махна това.
miroton - майстор
Виж на вторични имаше доста печки,без пари ще ти излезне.
shotik - майстор
Имам от перална Рига механичен часовник за 5 мин,дали ще става за това ,което си намислил ?

Имам и часовник от готварска печка на 220 волта със стрелки и възможност за задаване на време за включване и до 3 часа задържане,немски.
estorm - специалист
shotik написа:
Имам от перална Рига механичен часовник за 5 мин,дали ще става за това ,което си намислил ?

Имам и часовник от готварска печка на 220 волта със стрелки и възможност за задаване на време за включване и до 3 часа задържане,немски.
5 минути е твърде кратък период от време за загряване на водата, но виж към другото имам интерес . Днес не мога да разбера какъв е тоя карък. На интернет от gsm намерих в някакъв сайт еshop механично реле 15MD2 което е каквото търся. А тази вечер на компа у нас се утрепах да търся това нещо и никъде не излиза.
Това от сайта на тпетров е два пъти по скъпо, но все пак е откриваемо. За вторичните не бях се сетил, но като се замисля там последно най вече Раховец и Мечта имаше :-D
hidrazin - майстор
Трепете се да търсите, защото не знаете как.Пък и то не е за всеки:
15MD2
А на вторични няма микровълнови, защото си ги прибират някъде да им вадят трафовете и малкото мед от магнетрона.
Иначе на вторични за няколко лева може да вземеш микровълнова с електронен таймер без трафа и чинията.
estorm - специалист
Е, ся вече ми намери работа баш по празниците :-D Досега си мислех че АБВ търсачката върши работа :? ама като гледам сега трябва да разбера и как се търси правилно в нета. Това 15MD2 досега бе неоткриваемо . Мерси много за линка. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИчКИ !!
hidrazin - майстор
Тая търсачка я забрави, тя май и АБВ-то не може да намери. :lol:
За сега чичо Гошо (google) върши добра работа.
Весели празници и на теб!

Тема "Къде да намеря реле за време от печка ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: