Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sport84 - напреднал
Здравейте искам да попитам спешно може ли като развъртя леко болтовете на фланеца да изпусна водата .Благодаря предварително
ZMeyGorianin - майстор
Ако си с "меки връзки" развий тази на студената вода и ще го източиш. Затвори крана на водомера преди това.
fikata - майстор
Ако си с "меки връзки" развий тази на студената вода и ще го източиш. Затвори крана на водомера преди това.
и отвори кран на топлата вода.
Тани - модератор
И нищо няма да стане :-D Възвратния клапан няма да пусне водата да изтече . Или трябва да преместиш лостчето да пуска вода или направо да развиеш комбинирания клапан , та да изтече по-бързо водата . Ще трябва както са писали колегите да пуснеш топлата вода на някоя батерия или направо да развиеш и меката връзка на топлата вода за да има от къде да поема въздух!
Fender_str - специалист
Тани написа:
...или направо да развиеш комбинирания клапан...
Това е решението в случая, ако бойлера е "елдом инвест" и е гаранционен ще му отпадне гаранцията обаче...
tretre - специалист
sport84 написа:
Здравейте искам да попитам спешно може ли като развъртя леко болтовете на фланеца да изпусна водата .Благодаря предварително
Може!
sport84 - напреднал
Благодаря на всички - мисията изпълнена ,утре остана да си взема един уплътнител за фланеца ,едно термореле .А нагриватела беше целия в котлен камък - сложил съм го оцент в едно шише .

Тема "Бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: