Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
drakonazvqr - помощник
кои автоматични предпазители са най-добри abb, moler, merlin gerin или shnaider :?
torbalan - Дървен философ
какво значи най-добрите?

всички тези, които си изброил са читави...

аз лоши отзиви съм чувал/чел само за тези, дето се продават за български - елмарк или нещо подобно бяха...
Gek - специалист
drakonazvqr написа:
кои автоматични предпазители са най-добри abb, moler, merlin gerin или shnaider :?
merlin gerin = sChneider, иначе както каза торбалан всичките изброени марки са читави...
valentino76bs - майстор
drakonazvqr написа:
Искате ли цени на ''АББ'', ''МЬОЛЕР'' и на оранжевия ''ШНАЙДЕР''.
moimoimoi - майстор
всички от изброените марки са добри
инъче аз си предпочитам siemens

скоро имах следния случай, на предпазител 20 ампера на мерлин жерин бях включил товар от 21 ампера,предпазителя работи около минута и изключи
явно е доста точно настоена защитата,и в предвит цената от дистрибуторите бих избрал оранжевия мерлин жерин
drakonazvqr - помощник
ние работим предимно с аbb и до сега вече 8 г никакви проблеми :) :smoker: :prost:
drakonazvqr - помощник
за legrand какво ще кажете
kam34 - специалист
Всичко което е произведено на запад от босфора става.
blv - специалист
Гледай рекламите и като кажат, че тези предпазители са железни-никога не изключват-не си взимай от тях. :shock:
П.С. марките които си посочил са горе долу в една ниша, който и да вземеш не мисля че ще сбъркаш.
А за първото, така се бъзикат дистрибутори на Елмарк, макар да ми се е случвало да видя изключил техен предпазител.

Тема "предпазители" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: