Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Mega - специалист
Колеги имам натрива лампа на балкона от 3-4 години. От лятото насам започна да изгасва и след малко светва сама. Въпроса ми е, има ли няколи идея дали е от лампата или от електрониката. За да знам кое да купя? Предварително благодаря.
Ники274 - специалист
Mega написа:
Колеги имам натрива лампа на балкона от 3-4 години. От лятото насам започна да изгасва и след малко светва сама. Въпроса ми е, има ли няколи идея дали е от лампата или от електрониката. За да знам кое да купя? Предварително благодаря.
Запалката или крушката са заминали.Почерняло ли ти е стъклото на самата крушка?
Mega - специалист
Ники274 написа:
Mega написа:
Запалката или крушката са заминали.Почерняло ли ти е стъклото на самата крушка?
Ами утре ще видя, така под капака не се вижда.
Ники274 - специалист
Ако е почерняла самата крушка най-вероятно е тя,но не е задължително,ако нищо и няма на крушката-не е почерняла,може и да е запалката....
Понеже не давам точни отговори,малко несериозно отстрани може да изглеждат тези предположения,но известно време се занимавах и с това.Един или два пъти ми се случи да сменям и двете за да тръгне нормално лампата.
Но тогава имах под ръка по един кашон от всяка част и повредата се отстранява за 1-2 мин,уред се ползваше изключително рядко,само те бави : ))))
Mega - специалист
... Благодаря ти, утре ще сваля лампата да я видя и ако е потъмняла ще купя първо нея.

Тема "Натриева лампа - гасне ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: