Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте,

Става въпрос за хлебопекарна Мулинекс OW5020. След проблем с тока не работи както преди. Хлябът става по-малък , а при включване машината започва да бучи (като хладилник :lol: , само че по-слабо). Хлябът се изпича добре и има същия вкус, само бухва по-малко.
Хлебопекарната е гаранционна, но в сервиза са отчайващо зле, държат уредите по няколко месеца и доста често клиентът сам трябва да им посочи какъв точно е проблема. От стар опит с кафе-машина, която държаха няколко месеца и накрая си оправихме сами знам, че първо трябва да намеря възможните причини, да не ме отпратят на принципа " щом прави хляб-няма проблем".

Някакви идеи?
Тани - модератор
На 33-тия ден след като пратих косачката си в сервиза позвъних на търговския представител и му обясних кога съм я пратил и какво сме си говорили със сервиза няколко пъти. Помоли ме да му оставя името и телефона си и щял да провери какво става с косачката ми. Казах му , че вече не ме интересува какво и е на косачката ми защото така или иначе ще ми пратят нова(длъжни са , но се правят на луди ако им мине номера) . Казах му адреса си за доставка и на другия ден пристигна чисто нова с още две години гаранция! Трябва да си отстояваме правата за да не ни правят на маймуни!
velas - специалист
БРАВО! :cool:

Трябва да има ред! Аман от некадърници...
bayan - специалист
Тани ти каза правилния начин и защита на потребителите вършат работа поне аз псъм доволен от тях вече два пъти ми решават проблем с нагли и некадърни служители в сервизи които се ебават с клиенти на вносителите защото поне във Варна повечето сервизи са подизпълнители но докато не минат 30 дена закона им позволява да си раздават банани на маймуните които са се вързали на хорото
успех
naB4o - специалист
+1 за решението на Тани, а иначе времето за работа на машината скъсило ли се е?
Съставките предполагам са същите 1:1, но мисля, че по-малкото бухване се дължи на по-малко втасване на хляба :)
Успех.

Тема "Хлебопекарна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: