Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
alra - напреднал
Може ли да се изкажете за един таймер. Нов е, но нещо или той не е наред, или аз. Нагласявам го да се включи в пет и половина, примерно, и да си изключи в 23.30ч, а той се включва в един на обед и не спира, или спира селд 20-тина минути. Къде може да е проблема? Немски е по принцип. Не знам има ли часовник, верен ли му е, какво му е? Но май нещо не му е в ред? Какво ще кажете?

:axe:
vk - специалист
Дай марка, модел, някаква снимка на този таймер.
един таймер немски - няма кой да ти отговори по това описание
ХУЛИГАНЮ2 - специалист
То не си струва усилията да му мислиш защо и как.Тези таймери са по 8 лв в Бриколаж или Практикер.Сменяй,а непослушния детайл накажи с чук!Аз така правя и се чувствам перфектно след това. :lol:
kuger - майстор
Как настройваш час на включване, примерно, ако не си настроил часовника на таймера? Има си часовник, настрой го, и всичко ще си дойде на място.
alra - напреднал
Ето тук качих снимките. Може ли да ги погледнете: http://vaniliashokolad.snimka.bg/daily/ ... 963310.big

Не се вижда никъде часовник, който да наглася. :roll:
hladnia - специалист
alra написа:
Не се вижда никъде часовник, който да наглася. :roll:
Така изглежда чисто ел.механичен часовник(работи когато е включен във контакта)
Настройва се като хванеш за палците и завърташ докато средния палец не застане на реален час.Настройки на включено избутват се страничните палци(1 палец 15мнути)
Изображение :partyman:
alra - напреднал
Не става. Средната стрелка както сте ми посочили на снимката я сложих да сочи 15.45ч, колко е в действителност. И вдигнах палчето на 16 часа да се включи, а то се включва в момента в който го сложа в контакта.
VLADO66 - майстор
Някъде трябва да има копче за режим на работа-постоянен или часовник със съответните символи.
alra - напреднал
Ами няма никакви копчета за съжаление. Едната страна съм я снимала, а другата е същата. [-(
hladnia - специалист
VLADO66 написа:
Някъде трябва да има копче за режим на работа-постоянен или часовник със съответните символи.
Тук е червеното.А под зеления капак? при вдигнато полче да не е изключено :?
TIMER МЕХАНИЧЕН 24

Тема "кофти таймер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: