Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ozimen - специалист
Имам задача да намеря нещото от снимката, но не зная как се казва и за какво служи.Свалено е от пералня ЕДЕСА и човека който я ремонтира е дал на мои близки в малък град чарка да си го купят и той да го монтира.Въпроса е ,че не знам за какво да питам по магазините.Ако някой знае какво е и откъде във Варна да го намеря ще съм много благодарен.

Прикачен файл

P011211_20.23[02] (Small).JPG
P011211_20.23[02] (Small).JPG (36.8 KиБ) Видяна 2905 пъти

Прикачен файл

P011211_20.23[01] (Small).JPG
P011211_20.23[01] (Small).JPG (43.15 KиБ) Видяна 2905 пъти

Прикачен файл

P011211_20.23 (Small).JPG
P011211_20.23 (Small).JPG (41.92 KиБ) Видяна 2905 пъти
stoy@n - специалист
Прилича ми на температурен изключвател(не знам дали точно така се казва)Като го гледам е с четири извода и е за две различни температури....би трябвало някъде по корпуса да са означени температурите и на какъв товар издържат контактните пластини.
mio
термостат
еком или славелиа
ХУЛИГАНЮ2 - специалист
Аха.И на мен на механичен термоключ ми мяза.
valentin112 - специалист
Ами то си има надписи и знаци по него, но на снимките не се четат. Разчети ги и напиши тук...може нещо да "светне" :?
ozimen - специалист
Разбрах,че се казва термостат.Сега остава от къде във Варна да го купя?В магазините за резервни части в Левски го няма.Казаха ми ,че около Палах център имало магазин за такива неща ама не мога да го намеря.
GalinBelos - специалист
Има едно магазинче - като тръгнеш от светофара на Експесбанк на долу към пазара от лявата страна на улицата , мисля че е трето или четвърто магазинче по ред, продават само резервни части за ел. домакихски уреди . Провери там - досега каквото и да съм търсил винаги го има .
ozimen - специалист
Благодаря на всички.Намерих термостата в сервиз за бяла техника на гърба на Палах център.Цената е 16,50лв.

Тема "Какво е това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: