Надява, се да съм улучил в кой раздел да сложа темата.
Та по същество трябва ми малко помощ за избор на съдомиялна машина за вграждане.
От няколко дена се оглеждам за съдомиялна машина и вече тотално се обърках от марки цени гаранции.Та се надявам някое техническо лице ако може да ми помогне . Каква съдомиялна да си купя за да нямам ядове.
В момента се колебая на няколко варианта
Съдомиялна за вграждане BEKO DIS 5831 - 629 лв - 2 год. гаранция
BOSCH SPV 40 E 10 EU - 799 лв Произведена уж в Германия
BOSCH SPV 40 E 00 EU - 697 лв Произведена уж в Германия
(като не мога да разбера каква е разликата между последните 2) гаранция 2
Ariston LST 114/HA - 539 лв - Произведена уж в Италия 3 год гаранция
Crown DW 4547A BI - 519 лв - В тази цена е включена 5 години гаранция.
Гледах и тези на Mieli за 2100 лв но са с 2 год гаранция
А вече ми писна да плащам за нещо което уж е добра а после да бера ядове последният случай беше с климатика ми за който дадох 2700 лв и сега ме е яда да го гледам
Ако имате по-добри предложения модели дайте линкове да ги погледна,Може да купя и втора употреба не- съм предубеден за това задължително да е нова.
Цената не е определяща ако ще съм сигурен ,че след това 10 години няма да имам проблеми мога да отделя и повече
Та по същество трябва ми малко помощ за избор на съдомиялна машина за вграждане.
От няколко дена се оглеждам за съдомиялна машина и вече тотално се обърках от марки цени гаранции.Та се надявам някое техническо лице ако може да ми помогне . Каква съдомиялна да си купя за да нямам ядове.
В момента се колебая на няколко варианта
Съдомиялна за вграждане BEKO DIS 5831 - 629 лв - 2 год. гаранция
BOSCH SPV 40 E 10 EU - 799 лв Произведена уж в Германия
BOSCH SPV 40 E 00 EU - 697 лв Произведена уж в Германия
(като не мога да разбера каква е разликата между последните 2) гаранция 2
Ariston LST 114/HA - 539 лв - Произведена уж в Италия 3 год гаранция
Crown DW 4547A BI - 519 лв - В тази цена е включена 5 години гаранция.
Гледах и тези на Mieli за 2100 лв но са с 2 год гаранция
А вече ми писна да плащам за нещо което уж е добра а после да бера ядове последният случай беше с климатика ми за който дадох 2700 лв и сега ме е яда да го гледам
Ако имате по-добри предложения модели дайте линкове да ги погледна,Може да купя и втора употреба не- съм предубеден за това задължително да е нова.
Цената не е определяща ако ще съм сигурен ,че след това 10 години няма да имам проблеми мога да отделя и повече