здравейте!
имам нужда от помощ за свързването на лампа, която е към бушона за контактите
лампата се намира на усвоена тераса.. преди ремонта на жилището лампата работеше
първото, което направих - вързах работеща фасунга с крушка - крушката не светна
смених ключа с друг, за който бях сигурна, че работи, но пак същото
замерих с фазомера и се оказа, че при включен и при изключен ключ винаги има ток до лампата.. и въпреки това крушката не свети
реших, че има проблем в кутията, от която идва тока до ключа.. смених клемите и от тогава няма ток до ключа, съответно и до лампата.. но пък има до контакт, който е закачен към клемите от същата кутия
изчерпах се откъм "умни" идеи и затова реших да пиша във форума преди да къртя стената и да сменям кабелите
предварително благодаря за отделеното време
имам нужда от помощ за свързването на лампа, която е към бушона за контактите
лампата се намира на усвоена тераса.. преди ремонта на жилището лампата работеше
първото, което направих - вързах работеща фасунга с крушка - крушката не светна
смених ключа с друг, за който бях сигурна, че работи, но пак същото
замерих с фазомера и се оказа, че при включен и при изключен ключ винаги има ток до лампата.. и въпреки това крушката не свети
реших, че има проблем в кутията, от която идва тока до ключа.. смених клемите и от тогава няма ток до ключа, съответно и до лампата.. но пък има до контакт, който е закачен към клемите от същата кутия

изчерпах се откъм "умни" идеи и затова реших да пиша във форума преди да къртя стената и да сменям кабелите

предварително благодаря за отделеното време