_M_
_ /
| |
| /
| |
| |
| |
| |
| |
| |
1 2
3 4
здравейте някои можели да ми разясни какво означава тази схема и как се свързва към ел.мрежата
това е схема на таимер(от тези които се свързват към усветлението например)съжалявам че не съм качил снимка но още незная как.
на прав поглед бих казал между 1 и 2 има мост а 3 е нулата а 4 фазата
имам една примерна схема и незнам дали е вярна:
1 се свързва към предпазителя,2 към нулевата шина на таблото,м/у 1 и 3 има мост и към 4 се свързва плюсовият на консуматора примерно лампа.моля кажете ми това правилно ли е и ако ли не къде греша.това сварзване го видях от едно ел.табло.но не виждам логика
съжалявам за скицата наи горе малко не се разбира но м/у 3 и 4 е :3 ___ \____ 4

| |

| |

| |

| |

1 2

здравейте някои можели да ми разясни какво означава тази схема и как се свързва към ел.мрежата
това е схема на таимер(от тези които се свързват към усветлението например)съжалявам че не съм качил снимка но още незная как.
на прав поглед бих казал между 1 и 2 има мост а 3 е нулата а 4 фазата
имам една примерна схема и незнам дали е вярна:
1 се свързва към предпазителя,2 към нулевата шина на таблото,м/у 1 и 3 има мост и към 4 се свързва плюсовият на консуматора примерно лампа.моля кажете ми това правилно ли е и ако ли не къде греша.това сварзване го видях от едно ел.табло.но не виждам логика

съжалявам за скицата наи горе малко не се разбира но м/у 3 и 4 е :3 ___ \____ 4
Последна промяна от tino-ni-no на нед мар 11, 2012 8:08 am, променено общо 1 път.