Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentin1000 - помощник
Здравеите, питането ми е свързано с крадливи комшии. И конкретно:
Знае ли някои начин за пускане на по голям ток на крадливи комшии???
Не знам дали е правилно казано- по силен , които може да причини щети, да предизвика токов удар и съответно изгорял телевизор или хладилник?
Нещо което може да стане с подръчни средства и материали???Във входа има проблеми, бих казал нерешими, може би това е начина
ditronix - специалист
Ти наред ли си? :shock: Или ти е студено у вас и си решил да се преместиш на топло в затвора? Ами като ги знаеш кои са колко му е да ги хванете? Или да организираш случайни случки :?: Не си ли гледал "Сам в къщи"? Май така се казваше филмът,в няколко части е,идеи колкото искаш има,ще ги направиш на луди крадливите мръсници!
valentin114 - специалист
Крадливите комшии ток от съседи ли крадат или друго?
Бай Член - специалист
И сигнал до Енергото би свършил работа.
Окака Чука - специалист
Вальо (valentin1000), май покрай ледохода по Дунав и на теб ти е станал такъв, ама в главата? :?
Нещо май та сърби кратуната, ама отвътре?!?
Последна промяна от Окака Чука на пон фев 13, 2012 3:16 pm, променено общо 2 пъти.
LazarGanev - "Велик майстор"
Енергото се интересува до електромера, оттам натататък се спасявате, важното е сметката да се плаща
valentin1000 - помощник
Приказките за енергото не важат, те казват нас не ни интересува, плати сметката, хванахме ги , отрязахме жиците, след 1-2 дни отново същото. Казват, ами бедни сме затова крадем. Една жена от блока мисля че е още на "гости" в сестра си заради тях. Хванала ги, те се усмихнали и на следващия ден отново :toimonster: . Относно филма сам в къщи не се сещам да има някакъв вариант с електричество.
Изкопали панела зад един от контактите и се вързали там, друг пък направо изкопал панела зад жиците които вървят в панела и отново.
А да, ток крадът които не е разбрал
darken_nz - специалист
off topic: Удряш докато не му разцепиш тиквата.
А сега по темата. Този контакт къде е ?
Предлагам едно решение. Ако не сте умрели толкова за тези контакти ги отрязвате, после таблата естествено се пломбират, ако искате и аларма може да сложите.
Да ги видим ентусиастите как ще крадат (може пак да измислят нещо, но определено няма да им е лесно).
А защо не видите къде отива този кабел. Енергото често прощават. Виждал съм с очите си как колеги не само не направиха въпрос, но и дори не пипнаха кабелите, а само взеха да се смеят.
Не знам - може и да са го оставили за по-късно, обаче аз щях да се изкефя и да постъпя подобаващо с тарикатите, а после едно хубаво наказанийце да плащат определена консумация от енергото, която няма да е малка :D за минимум година и с някоя наказателна таксичка ентусиазма им би бил до тук, но за съжаление това не винаги се прави, а трябва.
Чаро - Акълия
Полиция?
Никой не я спомена. Баси, и аз не се сещам за нея, но в някои случаи помага. Тава си е такъв случай. Реално, кражбата не е от енергото и тях ги боили ...
Отиваш при кварталния и пишеш жалба-дават ти входящ номер. Ако шерифа не помогне отиваш по-нагоре по районните .
След това БТВ, ББТ, БОЙКО и всички големи с Б...

Тема "Крадливи съседи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: