Здавейте имам едно зарядно за аклуматор произведено през кумунистическо време в ПЕРНИК има две лампи на едното пише зарежда на другото заредено лампата на зареденото не работи отворих трансформаторчето за да сменя лампата с нова видях че няма никакви кабели свързани за лампата моля за помощ някой ако има същото зарядно да ми каже как е свързана лампичката или дами даде някъква схема за свързване така ще разбера кога ми е зареден аклуматора и така ще го предпазя от презареждане блогодаря предварително
eff написа:Здавейте имам едно зарядно за аклуматор произведено през кумунистическо време в ПЕРНИК има две лампи на едното пише зарежда на другото заредено лампата на зареденото не работи отворих трансформаторчето за да сменя лампата с нова видях че няма никакви кабели свързани за лампата моля за помощ някой ако има същото зарядно да ми каже как е свързана лампичката или дами даде някъква схема за свързване така ще разбера кога ми е зареден аклуматора и така ще го предпазя от презареждане блогодаря предварително
Какво е значението на тази дума -"аклуматор" ?
Или може би е "АКУМУЛАТОР "?