• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
илко илиев - специалист
колеги помагайте не мога да намеря нагревател за кафемашина НЕО-ES151.Ето и снимка на нагревателяV

Прикачен файл

DSC00558.JPG
илко илиев - специалист
ето и какво преставлява машината.

Прикачен файл

att-4f0ae9c7a16dd151[1].jpg
att-4f0ae9c7a16dd151[1].jpg (123.15 KиБ) Видяна 5071 пъти
илко илиев - специалист
утре ще звънна за да питам дали имат защото е малко по особен.Дано имат че иначе трябва да я бракувам а правеше перфектно кафе.
hidrazin - майстор
Що да я бракуваш?И като няма оригинален не може да се присади друг?
илко илиев - специалист
самия нагревател е с изместен център и дупките на самата глава са пробити от едната страна и другите с с погляма периферия за уплътнение.

Прикачен файл

Копие от DSC00559.JPG
Копие от DSC00559.JPG (41.99 KиБ) Видяна 4976 пъти
hidrazin - майстор
И какво от това?Не можеш да си го огънеш ли?
Сега да ти кажа - когато нагревателя е нов и никога не е пускан може да си го огъваш и не му пречи.
Пуснеш ли го веднъж - край с огъването.Подбери си някой с приблизително същите размери и си го нагоди.Гледай само щуцерите да
пасват на дупките.Ако твоите са много различни може да ги размениш.Отпояваш твоите, отпояваш тези на новия нагревател и ги
изхвърляш.После твоите запояваш на новия нагревател.
Твоя ако не се лъжа е 1000W.Ако му сложиш 900 ще нагрява малко по-бавно.Ако му сложиш 1200 по-бързо, макар че не е желателно.
Иначе ако сложиш 1200 не се притеснявай за жиците.Вдигаш тока само с 20%. Но по-голям не слагай.
Какво му е сложното?
илко илиев - специалист
това му е сложнот че единия щуцер е спукан нацяло. И аз малко не вярвам че гънеш нагревателя както си искаш без да се спука.
hidrazin - майстор
Какво вярваш и какво не, си е твоя работа.Аз ти казвам какво съм правил.И като е пукан щуцера стругари няма ли?
Виж сега - ако не ти се прави ми я подари.Аз ще си платя Еконта. :finga:
И какво стана с плевенската фирма?Ако няма нагревател какво ти коства да пробваш.Иначе отива в контейнера.
:partyman:
илко илиев - специалист
колега това гънене го знам ,не се заяждам но аз съм ел.техник от 1986г. и съм гънал но тогава ходихме да ги разкаляваме в тутракан в завод терма иначе се чупеха . ПРав си че като ги разкалихме един път гънат се както искаш.Апък за подаряване и дума да не става в плевен ми казаха че след 2-3 седмици ще имат,а също и в варна можело да има в една фирма.
  • 1
  • 2

Тема "кафемашина нео-нагревател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: