• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
emil_v r - майстор
много матриал за кухненския електронен маистор. Споделете хареса ли ви некоя схема? http://sound.westhost.com/site-map.htm
masteradmin - майстор
Знаеш ли коя е любимата схема на българина ?
Ще ти кажа - филтър за НБО...... Сега правя един незнам само дали е законно да го публикувам.
velsi - Почетен майстор
Ако не е законно, пращай го на ЛС :)
jordanvass - майстор
Master, в грешка си за HBO! Ти вземи та пусни една статия на тема "Как руснаците лъжат електромера", пък стой, та гледай коя е любимата схема на българина! :D Да видиш тогава що чудо народ се хваща на въдицата и е готов да хвърли маса пари за тоя дето духа! :D Добре, че сайтът е сериозен, та няма такава опасност!
velsi - Почетен майстор
А какво е НВО? Още от казармата мразя съкращенията!
jordanvass - майстор
Платен филмов канал по кабелната телевизия. Но е кодиран и мало и голямо се мъчи да го декодира, за да гледа на аванта. Нали знаеш, че у нас всеки мрази да плаща за кабелна, за телефон, за парно, за жени... Все гладаме на аванта да я караме. :D
velsi - Почетен майстор
Абе всички по цял свят мразят да плащат за такива неща. Проблема е, че при нашите доходи като платиш всичко това и нищо не остава.
emil_v r - майстор
Здр. маистори , мисля това не са таини схеми и за мен не е престъпно да кажеш името на саита . Позитрон, :D например . А и тази с НБО гледах я и нея някъде. Все едно да не се продават ножове . за мен тва е технологична воина един кодира , които може декодира.. Ааа, данчо наи -съм се смял на тия с електромерите ,дет оронват зъбите през един на зъбчатката , малее ,тия руснаци сси гениални. Ми тия пък от енергото мигар не ни крадат .Воина м/у хищници и тревопасни . :lol:
jordanvass - майстор
Че ни крадат от енергото - спор да няма. Моят електромер е на пътя отвън и вече го сменят 2 пъти по тяхно усмотрение и всеки път сметката ми непрекъснато се покачва, без да консумирам повече и без да се е вдигала цената. Но не мисля, че трябва да крадем ток.
Иначе руснаците са невероятни с тези идеи за електромера. Но работи само това, което е с "пипане" на електромера. Всички други "интелигентни" и неинвазивни спрямо електромера методи, са пълна заблуда за наивници! Старият електромер си е непобедим!
velsi - Почетен майстор
абе аз имам копнато от един форум уж работеща идея ама като не разбирам и си трая
  • 1
  • 2

Тема "хубав саит за електроника" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: