В нов апартамент, не е предвиден ключ за бойлер, а не искам да остава само на вградения. 
Въпросът ми е, има ли мощни ключове тип висящи, подходящи за тази цел, които мога да монтирам направо на проводника преди бойлера?

Въпросът ми е, има ли мощни ключове тип висящи, подходящи за тази цел, които мога да монтирам направо на проводника преди бойлера?

ПВЦ кабелен канал от най малките колкото да влезе кабел 3х2.5 вътре прекаран по ъглите например.
 ПВЦ кабелен канал от най малките колкото да влезе кабел 3х2.5 вътре прекаран по ъглите например. . На пипане кабела не грее...нагрява се само на 3-4 сантиметра от самия ключ и мисля,че причината е самия ключ. Оказва се пълен фейк,затова ще търся друго решения,дайте предложения!!!  Започвам да се чудя,дали да не сложа направо на мястото на таблото едно АП 25А и да си реша проблема... Тъпото е,че самото табло е с вградена вътрешна част в стената и ако сменям с друго,трябва да разкъртвам пак. Затова се чудя какво да правя. Най-лесно е да сменя пак само ключа ,но съм уверен,че рано или късно пак ще се стопи. А струва 5лв,то ако на всеки два месеца давам по 5 лв за ключ,той златен ще ми излезе.
 . На пипане кабела не грее...нагрява се само на 3-4 сантиметра от самия ключ и мисля,че причината е самия ключ. Оказва се пълен фейк,затова ще търся друго решения,дайте предложения!!!  Започвам да се чудя,дали да не сложа направо на мястото на таблото едно АП 25А и да си реша проблема... Тъпото е,че самото табло е с вградена вътрешна част в стената и ако сменям с друго,трябва да разкъртвам пак. Затова се чудя какво да правя. Най-лесно е да сменя пак само ключа ,но съм уверен,че рано или късно пак ще се стопи. А струва 5лв,то ако на всеки два месеца давам по 5 лв за ключ,той златен ще ми излезе.