Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ilko81 - напреднал
Здравейте! Понеже имам вила където тока е доста слаб около 170 V и търся някакво решение на проблема, вчера случайно попаднах на непрекъсваеми токозахранвания от Sinecare.Интересувам се дали това ще ми свърши работа да мога да ползвам нормален ток от 220V?И някои можели да ми каже нещо повече за тази машинария: устройство, начен на работа и още информация.Това е сайта на официалния дистрибутор за България http://www.sinecare.com/
estrogen - специалист
Добре си се насочил за проблема ти със слабото напрежение ще бъде решен със някой от посочените Инвертори във сайта който си дал . Трябва да се съобразиш със мощностите която ще изразходваш , там има машини със мошности от 300 W до 20 kW , Входно напрежение 175 - 265VAC , Напрежение на изхода: 230VAC+ 3% Входна честота:
50Hz+ 5Hz . Има и ръководство на потребителя явно не си го разгледал , във нета можеш да намериш пре достатъчно инфо за това което търсиш , аз съвет не ти давам защото не съм ползвал , но това което чета е задоволително .
Iskam samo da dobavq che tezi invertorcheta imat stabilizatot na naprejenie ot 90V do 300V kato vtori rejim na rabota (prevkluchva se s buton m/u dvata), tyka che problema Vi s 170V napylno shte otpadne. Az imam 500W takova i raboti idealno. Trqbva naistina da spre toka za da mine v rejim bateriq i navsichkoto otgote ne izdava draznesht zvuk kogato raboti ot bateriqta kato drugite UPS'i. Uspeh!
ilko81 - напреднал
Благодаря Ви за мненията.Сега открих че имат и български аналог от една пернишка фирма www.bussan-bg.com
ekon1 - напреднал
МОето мнение е sinecare е това което търсиш.имам подобно устроиство в къщи и съм доволен извънредно.Цената му е задоволителна ,а качеството безкомпромисно.Взимаи и не мисли,но си направи сметка какво ще вкл.на него . :-D
estrogen - специалист
ilko81 написа:
Благодаря Ви за мненията.Сега открих че имат и български аналог от една пернишка фирма www.bussan-bg.com
Батка аз във този сайт виждам само два трифазни стабилизатора които са със големи габарити , кажи кое си харесал ти .

Тема "Непрекъсваеми токозахранвания от Sinecare" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: