Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
johan_76 - напреднал
Здрвейте, искам да сондирам мнение.Осветление таван с луни,с един траф два кръга,възможно ли е да се захрани трафа,след което да се прекъсне фазата до ключа и да продължи до луните.Целта е да не се купува втори траф за втория кръг,но дали няма да се отрази на трафа това,че ще има постоянно напрежение в него.Надявам се да сте ме разбрали. :?
preslav - майстор
johan_76 написа:
Здрвейте, искам да сондирам мнение.Надявам се да сте ме разбрали. :?
Ако правилно съм те разбрал искаш да използваш едно захранване за два кръга от LED луни?
1. Захранването ти трябва да е сметнато да носи товара и на двата кръга.
2. Захранването ще е постоянно под напрежение, а ще се прекъсва само ниското напрежение?
3. Имай предвид, че и най-съвършеното захранване има консумация на празен ход т.е. когато нито една луна не свети.
fox_vt - майстор
Може мойто така е направено димера управлява фазата на трафа и използвам оригиналната инсталация иначе трябва да теглиш нови кабели да къртиш и т н.Аз съм все още със халогенки луни и обикновен траф.Преслав той иска трафа да се управлява от ключа ламбите светят=има консумация,ламбите не светят няма консумация никъде.
johan_76 - напреднал
preslav написа:
johan_76 написа:
Здрвейте, искам да сондирам мнение.Надявам се да сте ме разбрали. :?
Ако правилно съм те разбрал искаш да използваш едно захранване за два кръга от LED луни?
1. Захранването ти трябва да е сметнато да носи товара и на двата кръга.
2. Захранването ще е постоянно под напрежение, а ще се прекъсва само ниското напрежение?
3. Имай предвид, че и най-съвършеното захранване има консумация на празен ход т.е. когато нито една луна не свети.
Да-захранването е в повече и за двата кръга,разбрал си ме правилно.Въпроса ми е дали е правилно чисто технически,така изпълнено или..... :?

Тема "връзване луни лед въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: