Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kireto1 - специалист
Здравейте на всички
Искаме да си вземем детска акумулаторна количка ,обаче не знам кой е по добрия вариант.
Тя може да бъде с една батерия 12V 7Ah или 2х6v 10Ah
Става въпрос за тези два модела модел 1 или модел 2
Virtuozo - специалист
Ми те са от един и същи сайт и на една и съща цена. Обзалагам се че и вътре всичко ще да е едно и също. Те тея вторите може да не са 6 волтови а батериите да са последователно +-+- . И двата вида батерии се намират лесно ако това те притеснява иначе по батериите какво може да се разбере за качеството на стоката?
Между другото 7 амперчаса са малко за нещо което бичи на батерии и ще се налага често зареждане и смяна. Незнам какви са батериите на онези колички които джиткат по площадчетата на големите градове и се дават срещу съответна сума за определено време. Ако имаш възможност питай някой от хората които преотдават такива колички да ти каже с какви акомулатори са и това ще те ориентира понеже тях децата ги карат ежедневно и би следвало да са що годе качествени. Ако се окаже че онези са да речем с малки автомобилни акумулатори,то по добре вземи 12 волтовата и после ще мислиш да и присаждаш автомобилен.
hidrazin - майстор
Тия по площадчетата са с автомобилни акумулатори повечето.
:partyman:
stiv1961 - майстор
Ето на малкия Ачо колата- акумулатор 12 В, 7 Ач, бичи около 2 часа непрекъснато джиткане насам- натам. После около 1 час зареждане и пак..... за 3 сезона втори акумулатор, купен преди месец :)

Прикачен файл

210520111130.jpg

Тема "Детска акумулаторна количка-12V или 2 х 6V" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: