Здравейте, в това топло време и аз имам проблем с помпите. Малко история до месец май поливах от кладенец дълбок около 20м с помпа Ручеек с не особено голям дебит но горе долу биваше докато я откраднаха. На м.юни купих Малыш но тя в неделя спря да работи според мен изгоря и понеже е гаранционна я занесох в магазина да я видят какво и е. Тази помпа изобщо не тръгна както предната беше с много слаба вода и менеше звука на вибрациите - не по силен или по-слаб а се променяше сякаш честотата. Имал съм две помпи потапящи преди това но такава робота не ме се е случвала до сега. Вече се чудя дали кладенеца не е много дълбок за тях и от там да идват проблеми.
Моля ако имате някакви идеи как да реша проблема или сте работили с подобни помпи да помогнете да реша въпроса. В магазина ми предлагат да закупя помпа на Gardena от 365 лв но ми идва скъпичко за поливане.
Моля ако имате някакви идеи как да реша проблема или сте работили с подобни помпи да помогнете да реша въпроса. В магазина ми предлагат да закупя помпа на Gardena от 365 лв но ми идва скъпичко за поливане.