• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Krass - майстор
Последна промяна от Krass на нед юли 08, 2012 5:06 pm, променено общо 2 пъти.
stoy@n - специалист
Ииии какво точно те притеснява при различните стандарти? :?
ESPACE - майстор
Нищо не го притеснява но е добър справочник ако някой се интересува.
Neno Er - специалист
stoy@n написа:
Ами да знаеш, че като идеш в Джибути, спокойно можеш да си домъкнеш нещо електрическо. :lol:
Krass - майстор
Neno Er написа:
stoy@n написа:
Ами да знаеш, че като идеш в Джибути, спокойно можеш да си домъкнеш нещо електрическо. :lol:
Ами даа, ако дойде при теб някоя мома и каже: -Купих си този уред от Бахамите, но вече не иска да вибрира..... :wink:
evil - специалист
То на истина е полезна информация и хубаво че се споделя но за да е полезно трябваше едно добро заглавие за да излиза при търсене.Такова понятие "тоци" няма а има "ток" но тук дори не става дума за това а за напрежение в различните държави което е малко по-различно.
lecki - специалист
Няма ли кои да уеднакви тези стандарти :axe:
evil - специалист
Ми то хубаво ама само да не стане като системите за телевизионния аналогов сигнал :-D PAL-SECAM навремето как сменяхме тунери , сега да не сменяме всички уреди че Америка не е на 220V-50Hz а едва ли тя ще се съобразява с мижава Европа :-D . И тогава и сега това коя система е по-добра едва ли ще има някакво значение, по скоро от значение е значимоста на икономиките в глобален мащаб :)
svetoslavoff - специалист
Да ви споделя, в Италия имах проблем със зарядното за фотото преди няколко години. Уж като у нас, но щепсела(то е по-скоро преходник между зарядното и контакта) не се включваше(или много трудно) в контакта. Ама нали си нося по някое инструментче оправих се. Като се върнах споделих с момчетата от магазина за фотото и те ми дадоха друг преходник с по-тънки щифтове и с няколко мм разлика в разстоянието между тях. Тази година нямах никакъв проблем.
  • 1
  • 2

Тема "Различни стандарти мрежови напрежения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: