Здравейте.
това ми е ел таблото на апартамента:
el_tablo.JPG (31.22 KиБ) Видяна 4690 пъти
Днес реших да започна ремонта в апартамента, монтирах един контакт и чрез вклщчване на предпазителите един по един започнах да дебна фазата.
Изредих всички предпазители един по един, но уви не светна на нито един.
Реших да включа всички предпазители-отидох до контакта - има фаза.
Изключих първите два предпазителя (всички останали включени)-няма фаза.
Включих първите два и изключих двата след първата дефектнотокова защита-няма фаза
Включих първите четири предпазителя и изключих последните три-пак няма фаза.
При вскичките гореописани разигравания и двете дефектнотокови зашити бяха включени.
Когато включих всичките предпазители-фазата се появи :-(
Това нормално ли е ? Може ли някои да ми обясни как действа табло с дефектнотокова защита.
Аз доколкото знам-всеки един предпазител е за 1 кръг, който автономно се включва и изключва. А при мен май не е така. Тези 2 дефектнотокови зашщита за кои кръгове са? Как да разбера?
това ми е ел таблото на апартамента:
Прикачен файл:
el_tablo.JPG (31.22 KиБ) Видяна 4690 пъти
Изредих всички предпазители един по един, но уви не светна на нито един.
Реших да включа всички предпазители-отидох до контакта - има фаза.
Изключих първите два предпазителя (всички останали включени)-няма фаза.
Включих първите два и изключих двата след първата дефектнотокова защита-няма фаза
Включих първите четири предпазителя и изключих последните три-пак няма фаза.
При вскичките гореописани разигравания и двете дефектнотокови зашити бяха включени.
Когато включих всичките предпазители-фазата се появи :-(
Това нормално ли е ? Може ли някои да ми обясни как действа табло с дефектнотокова защита.
Аз доколкото знам-всеки един предпазител е за 1 кръг, който автономно се включва и изключва. А при мен май не е така. Тези 2 дефектнотокови зашщита за кои кръгове са? Как да разбера?