Здравейте,
днес направих една малко емоционална покупка. Преди време гледах една серия на "Мисия моят дом" и там видях да монтират в коридора един сенсор за движение, който се грижеше за осветлението. Днес в един магазин видях нещо подобно и не се стърпях да го купя.
Ето вижте:
sensor1.JPG (105.88 KиБ) Видяна 16991 пъти

sensor2.JPG (60.21 KиБ) Видяна 16991 пъти

sensor3.JPG (70.27 KиБ) Видяна 16991 пъти

sensor4.JPG (102.67 KиБ) Видяна 16991 пъти
Джаджата струва 19.90.
Въпроса ми е удачно ли е това да се монтира в коридиора за да пуска осветлението.
Имате ли опит с подобно изпълнение?
HEITRONIC като марка добра ли е?
На кутията пише макс 500 W. Това го разбирам, ама също пише и мин 40 W-е това не ми стана ясно. Ако аз сложа в коридора някави ЛЕД лампи, които общо са 30 W какво ще стане?
А ако това е някакъве боклук-дайте линк към нещо по-добро и надеждно. Колко струва?
Благодаря,
5ко
днес направих една малко емоционална покупка. Преди време гледах една серия на "Мисия моят дом" и там видях да монтират в коридора един сенсор за движение, който се грижеше за осветлението. Днес в един магазин видях нещо подобно и не се стърпях да го купя.
Ето вижте:
Прикачен файл:
sensor1.JPG (105.88 KиБ) Видяна 16991 пъти
Прикачен файл:
sensor2.JPG (60.21 KиБ) Видяна 16991 пъти
Прикачен файл:
sensor3.JPG (70.27 KиБ) Видяна 16991 пъти
Прикачен файл:
sensor4.JPG (102.67 KиБ) Видяна 16991 пъти
Въпроса ми е удачно ли е това да се монтира в коридиора за да пуска осветлението.
Имате ли опит с подобно изпълнение?
HEITRONIC като марка добра ли е?
На кутията пише макс 500 W. Това го разбирам, ама също пише и мин 40 W-е това не ми стана ясно. Ако аз сложа в коридора някави ЛЕД лампи, които общо са 30 W какво ще стане?
А ако това е някакъве боклук-дайте линк към нещо по-добро и надеждно. Колко струва?
Благодаря,
5ко