Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nautilus33 - майстор
Здравейте,
имаме този миксер от около 3 години. Не го бяхме ползвали скоро, и преди няколко дена решихме да забъркаме едно тесто. След като го включихме обаче, миксерът работи около 10-ина секунди и спря. При всеки опит, се получава същото- работи за около 5 секунди и спира. Като го оставя така за около 10 секунди и пак опитам- пак същото( тръгва за някоя и друга секунда и спира). Възможно ли е да е заминал някой кондензатор или резистор? Качвам и видео, за да видите каква е ситуацията :) На видеото използвам т.нар. ръчна функция/скорост на миксера, при която работи непрекъснато на едни обороти, докато държа бутона в тази позиция. На автоматичните скорости, пак същия проблем.

ПП Копирайте адресът, защото нещо не ми се получава както трябва, за да го гледате директно от форума.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3d0RK3vzik0[/youtube]
MamaMy - майстор
На един подобен след голям зор успях да му разглобя главата. То се оказа всичко там. Едно моторче, но така смотано монтирано. С едни секретни болтове...
Пластмасата се беше разтопила и няма подкарване. Все някъде опира и жули. Накрая се ядосох и му дадох свободно. Моторчето все още си го пазя. Абсолютно здраво и годно.
nautilus33 - майстор
MamaMy написа:
На един подобен след голям зор успях да му разглобя главата. То се оказа всичко там. Едно моторче, но така смотано монтирано. С едни секретни болтове...
Пластмасата се беше разтопила и няма подкарване. Все някъде опира и жули. Накрая се ядосох и му дадох свободно. Моторчето все още си го пазя. Абсолютно здраво и годно.
Как успя да го разглобиш? Трябва да отвия 4-те болта на дъното ли?
MamaMy - майстор
Да. Някъде от долу се почна. Беше преди 3 години и не бях и в БГ. Нямах и много подходящи инструменти, но дори и да имах просто си е тъпо измислено.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3d0RK3vzik0[/youtube]

Тема "Проблем с миксер Kenwood KM260- изключва се автоматично" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: