• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
the_play87 - специалист
Здравейте събирам мнения за този генератор. Принципно имам един Matrix 2200 но юпс-а не го хареса особенно вади странни звуци та искам да купя този http://www.gradina-bg.com/gshop/en/gene ... l950-.html моля споделете отзиви ако някой е чувал за марката трябва ми нещо евтино здраво иначе всички знаем кои са най добрите.

Благодаря предварително
Последна промяна от the_play87 на пет дек 14, 2012 6:54 pm, променено общо 1 път.
the_play87 - специалист
Чел съм статията няколко пъти но пари за Хонда нямам в момента ми трябва генератор за един УПС и една енергоспестяваща ламБа
dyaneff - майстор
За да си си сигурен, че ups ще тръгне с този генератор го вземи със себе си в магазина. Пиша ти го, защото моя ups при стартиране има голям "пусков" ток, а тази машинка е само 0.6kW.
the_play87 - специалист
:? УПС-а е 100вата и с него захранвам помпата на парното. А в магазина няма как да стане ще е през еконт :-D
the_play87 - специалист
Така поръчах генератора но имам неясен проблем, колко масло се слага на двутактов двигател. Генератора събирал 4 литра бензин в пдф-а пише 2% масло но на 4 литра или на 1 литър се слага това масло не ми стана ясно :?
dyaneff - майстор
2 %, са си 2% независимо дали на 1 или 100 литра бензин.
the_play87 - специалист
Днес дойде генератора но останах разочарован. Има страшни пулсации на напрежението за проба си включих една лампа за проба и мултицета напрежението се променя между 180 и 238 незнам на какво се дължи това :evil: след това пуснах и бормашина да видя как е под товар и пак има пулсации 200/231 звъннах на момчетата от магазина и незнаят нищо рекох да им го върна казаха че утре ще ми се обадят. Незнам какво да правя ако го вземат за ремонт 36 лв за еконт ми са много :x
dyaneff - майстор
Мисля, че имаш право до една седмица да го върнеш.
the_play87 - специалист
dyaneff написа:
Мисля, че имаш право до една седмица да го върнеш.
Ами незнам какво ще кажат утре. Оставих го да работи да видим ко ще стане но съм ебати каръка нещо не ми ходи с тая техника ](*,)
  • 1
  • 2

Тема "Мнения за инверторен генератор-големи проблеми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: