Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Маргарит - помощник
Здравейте! Имам пералня "Индезит", която е на около 10 години! Работи си нормално, но ми писна да и сменям лагери и семерини! Купих нова, а старата направо за отпадъци, но там ми казаха да си сваля ел.мотора и да го разглобя, та едва тогава.. Въпроса ми е, има ли някой нужда от такъв мотор и какви пари биха могли да му търсят! Благодаря Ви!
shadow__01 - майстор
Пусни ги в продавалника и пиши "по договаряне".
Маргарит - помощник
Да, направих го! Ще изчакам малко и ако никой не прояви интерес направо за старо желязо!
stiv1961 - майстор
Маргарит написа:
Да, направих го! Ще изчакам малко и ако никой не прояви интерес направо за старо желязо!
Може и да го подариш на някой нуждаещ се, аз така имам къртач от наш съфорумник и градски-mladkal
alsted - майстор
Мисля, че удовлетворението наистина ще е по-голямо ако го подариш на нуждаещ се съфорумец. С риск за бан, ще подхвърля, че връщането на този раздел само, ще бъде оценен положително от всички посетители на форума. Аз като един "истински" Плюшкин трудно изхвърлям нещо, което незнайно кому и как би било нужно, но иначе с най-голямо удоволствие подарявам всичките си "антики" на нуждаещи се.
Маргарит - помощник
Няма проблем, само някой да прояви интерес и го получава!

Тема "Предлагам електромотор за пералня "Индезит", модел WG421ТР" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: